Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvostol kerhetem hogy...

A fogorvostol kerhetem hogy injekcio nelkul huzza ki a fogam?

Figyelt kérdés
nagyon faj az eggyik felsö 4 fogam. voltam fogorvosnal es azt mondta huzni kell

2022. júl. 22. 11:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Ha minden áron össze akarod magad tojni, tedd!
2022. júl. 22. 11:11
 2/29 anonim ***** válasza:
57%
Az érzéstelenítő nélküli húzás sokkal jobban fog fájni, mint az injekció.
2022. júl. 22. 11:16
 3/29 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező: NE AKARD hogy érzéstelenítő nélkül csinálják!!!
2022. júl. 22. 11:18
 4/29 anonim ***** válasza:
56%

Ezt általában csak akkor vállalják, ha valaki allergiás az érzéstelenítőre. Ha nem vagy az, akkor nem javaslom, mert bármilyen komplikáció közbe jöhet húzásnál. Én már jártam úgy, hogy a húzásból másfél órás szájsebészeti műtét lett, és 22 varrattal a számban mentem haza.

Persze, nem ez a mindennapos gyakorlat, de bármi megtörténhet.

2022. júl. 22. 11:18
 5/29 anonim ***** válasza:
47%
Csak fakírok és mazochisták kérhetnek ilyet.
2022. júl. 22. 11:21
 6/29 anonim ***** válasza:
46%

Nem, nem kérhetsz. Komolyan ekkora kreténnek kell lenni?

Van egy gyulladásban lévő fájó fogad. Szerinted csak az történhet, hogy odamész, 15 másodperc alatt kihúzzák és ennyi?

A-a. Lehet ott szilánkosra törés, varrás és másfél óra fúrás-faragás. Komolyan jobb, mint hogy 15 másodpercig fájjon a szuri? Vagy hogy 3 órán keresztül zsibbadj egy kicsit?

2022. júl. 22. 11:27
 7/29 A kérdező kommentje:

3

miert ne akarjam.

felek a tutol es ha meglatom akkor osszeesek, meg sose engednem hogy megszurjanak.

mindent kerulok aminek tuhoz van koze

2022. júl. 22. 11:29
 8/29 anonim ***** válasza:
68%
Az orvos nem vállalja, mert egy ordító, rugdosó, ütlegelő félőrülttel, amivé a fájdalom tesz, nem fog birkózni.
2022. júl. 22. 11:30
 9/29 anonim ***** válasza:
30%
Egy húzás lehet rizikós. Tényleg lehet szilánkosra törés, fúrás-faragás, vágás-varrás. Jó esetben nem, de előfordul. Az orvos ezt nem fogja vállalni érzéstelenítés nélkül, pláne ha gyulladt fogról van szó. Viszont orvos, biztosan volt már dolga tűfóbiás páciensekkel. Ha hajlamos vagy az ájulásra, akkor lefektet, vagy eleve úgy adja az injekciót, hogy fekszel, aztán odafigyel rád, tudja, hogy milyen pózban kell feküdni, mit kell csinálni, ha elszédülsz. Ha meg nem vállalod be, akkor a foghúzást sem csinálja meg, azt visszautasíthatod a saját felelősségedre.
2022. júl. 22. 11:48
 10/29 A kérdező kommentje:
es mivan ha szolok a fogorvosnak hogy el ajulok a tu latvanyatol akkor ugy megcsinalja ha el ajulok. vagy nem tudom
2022. júl. 22. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!