Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a fogkövesedés miatt már...

Ha a fogkövesedés miatt már eléggé mozog a fogam, akkor mennyi idő még mire magától kiesik?

Figyelt kérdés
A gyulladást sikerül szinten tartanom gyógyszerekkel. Viszont az ínyem már kb fél éve különvált a fogamtól. Amikor nagyon begyullad vagy nincs kitől szereznem antibiotikumot, akkor a fog és az íny közé szoktam benyomni a gengigel gélt. Viszont már több fogammal enni így sem bírok, mert ha kicsit erősebben (akár a nyelvemmel) megnyomom akkor már mozog mint az állat. Emellett egyfolytában vérzik is. Vajon mennyi idő még mire ki tudom húzni? Vagy idővel kilökődik magától is?

2021. dec. 21. 12:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%
Igen más is átesett rajta, az értelmesebbje erőt vett magán és orvoshoz ment.
2021. dec. 21. 16:02
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem fogsz válaazt kapni a kérdésedre, mert ilyen rohadt igénytelen ember, aki se a szájhigiéniara, se az egészségére nem gondol kevés van, és főleg nem itt fog válaszolgatni, ahol segítséget nyújtanak az emberek.
2021. dec. 22. 23:36
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy kamu. Fúj de undormány lehet belül a szád meg a lehelleted.🤢 Én elsőnek, ha valakivel találkozom, mindig a fogsorát nézem meg, és ha látom, hogy akár csak 1 foga is hiányzik már attól elborzadom. Az meg végképp kizárt, hogy egy magadfajtával randizni kezdjek (kortól függetlenül). Hát apám, jól megcsináltad magadnak.
2022. jan. 16. 19:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is így vagyok. Másik undormány tárgyam, ha valakinek a két első foga közt 5 perc szünet van, a hányinger kerülget tőle.
2022. jan. 16. 19:54
 25/25 anonim ***** válasza:

#23: Tudod, most elborzadtam. Figyelek a higiéniára, de könnyen romlik a fogam. Rendszeresen járok fogorvoshoz, szóval nem rohadnak. De többet is ki kellett húzni. Pótoltatni nem tudom. Csak úgy tudnám, ha mindet kihúzatnám, és szájpadlásos. Csak valahogy ahhoz még nem érzem magam túl öregnek.

De elborzaszt, hogy emiatt van, aki elborzad tőlem. :(

2022. jan. 16. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!