Ha a fogkövesedés miatt már eléggé mozog a fogam, akkor mennyi idő még mire magától kiesik?
Figyelt kérdés
A gyulladást sikerül szinten tartanom gyógyszerekkel. Viszont az ínyem már kb fél éve különvált a fogamtól. Amikor nagyon begyullad vagy nincs kitől szereznem antibiotikumot, akkor a fog és az íny közé szoktam benyomni a gengigel gélt. Viszont már több fogammal enni így sem bírok, mert ha kicsit erősebben (akár a nyelvemmel) megnyomom akkor már mozog mint az állat. Emellett egyfolytában vérzik is. Vajon mennyi idő még mire ki tudom húzni? Vagy idővel kilökődik magától is?2021. dec. 21. 12:06
1/25 anonim válasza:
Persze, szedjél rá minden random szart, orvoshoz meg semmiképp se menj, ez fontos.
2/25 anonim válasza:
Mégis mi a fenének nem mész fogorvoshoz?
3/25 anonim válasza:
Valami fétis, hogy ezt csinálod a szájberendezéseddel?
Menj fogorvoshoz.
4/25 anonim válasza:
Ész amennyi látszik, miért nem mentél fogorvoshoz? Van már ultrahangos fogkőeltávolítás is, alapból nem fáj, de ezzel végképp. Én is megyek fél óra múlva, soha nem fájt.
5/25 anonim válasza:
Azt tudod ugye,hogy egy 15 perces fogkőleszedéssel esetleg +15 íny alatti kürettel nagy valószínűséggel megmenthetőek lennének a fogaid ?
6/25 anonim válasza:
De most őszintén: mért nem jut eszedbe, hogy betegséggel orvoshoz menj? El akarod veszteni az összes fogadat és lecserélni kivehető protkóra 30 éves korodra? Miből gondolod, hogy ez a folyamat megáll 1 fognál?
7/25 anonim válasza:
És random gyógyszereken akarsz élni?
Menj el fogorvoshoz.
8/25 anonim válasza:
Néhány foga már úgyis menthetetlen, jól kicseszett magával. Kezdődik a parodontózissal, utána kiesik a foga, gondolom nem egy. Csoda hogy nem szólták meg a büdös szájáért.
9/25 A kérdező kommentje:
Egyszer már voltam fogorvosnál, és nagyon kellemetlen volt. De nem is ez volt a kérdés. Gondolom más is utál fogorvoshoz menni, így feltételeztem hogy más is átment már ezen. A fogaim már nem megmenthetők. Hogyan is lehetne megmenteni? Mozognak és hónapok óta harapni sem tudok már velük. Olyan szinten van hogy ha erősebben meghúznám akkor lehet kijönne. Itt a gyakorin azt szokták írni hogy ha nem megyek el, akkor nem fáj eléggé. Hát pedig én még kibírok sokkal több fájdalmat is de nem fogok elmenni. Megvárom még kihullanak, de a nagyobbakat már mosom így a gyulladás nem terjed tovább. Csak 4db van aminek ki kell esni. Az a kérdés hogy mennyi idő alatt esnek ki?
2021. dec. 21. 12:52
10/25 A kérdező kommentje:
Amúgy már 41 éves vagyok.
2021. dec. 21. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!