Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy veszitek rá magatokat,...

Hogy veszitek rá magatokat, hogy elmenjetek fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
Pár hete már fáj a fogam, de nem tudom rávenni magam, hogy elmenjek.

2021. dec. 14. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon félek. Konkrétan annyira hogy már a tű látványától is összeesek de inkább elmegyek.

És tudod miert megyek el most elmondom:

Mert pár hónappal ezelőtt volt egy begyulladt fogam amivel már évek óta halogattam a fogorvoshoz menést és három hónappal ezelőtt egy reggel arra ébredtem hogy nem tudom ki nyitni a szám és levegőt is alig kapok. Annyira fájt hogy kapartam a falat. Végül össze estem . Vagy attól hogy nem jutott elég oxigén a tudombe vagy a borzalmas fájdalomtól.

Kórházba kerültem és az orvos azt mondta hogy ha ket órával később kerültem volna be már nem tudták volna rajtam segíteni. Az intenzív osztályon küzdöttek az életemért.

2021. dec. 14. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Első és legfontosabb/nekem/jó magán fogorvost kell keresni
2021. dec. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!