Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha viszek arany implantátumot...

Ha viszek arany implantátumot fogorvoshoz, akkor ez hogy van?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam beolvasztatok némi aranyat, és kiöntetem implantátumba, így csak korona kellene, kell az aranyat sterilizálni valahogy implantátum formába öntés előtt vagy után?
2021. dec. 5. 02:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd ott tuggyák mit kell!
2021. dec. 5. 03:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván teljesen sterilnek kell lennie, de nem fogja megcsinálni. Még pedig azért nem, mert akármi is lehet abban a kotyvasztásban, amit te odaviszel, meg is ölhet vele, vagy lesz valami tartós károsodásod, ha berakja. Ez nem India vagy Sötét Afrika, ilyen helyeken kell érdeklődni, ott biztos megcsinálják utcai "fogorvosok".
2021. dec. 5. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Arany nem alkalmas implantátumnak. Túl puha.
2021. dec. 5. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:

az aranyat ötvözik ezüsttel vagy palládiummal, persze hogy nem tiszta aranyat tesznek be....elég iylen 16 karátos is

egyébként meg nekem múltkor mondta az orvos hogy egy porcelán inlay 75 ezer

NA KÖSSSZ

még a végén kiderül hogy az arany inlay olcsóbb

szerintem menőbb vagyok egy aranytöméssel

2021. dec. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!