Hogy veszitek rá magatokat, hogy elmenjetek fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Pár hete már fáj a fogam, de nem tudom rávenni magam, hogy elmenjek.2021. dec. 14. 14:00
1/12 anonim válasza:
Kérj időpontot, és mire sorra kerülsz, már menni fog :D
2/12 anonim válasza:
Bocsi, kicsit morbid leszek: ha az nálad hatásos, keress rá gusztustalan fogas fotókra, ahol x darab fog rohad, kihullott stb. Na ettől kíméled meg magad, ha elmész időben dokihoz 😊
Gondolj arra, hogy most ha fáj, lehet "csak" lyukas és tömni kell. De ha sokat vársz, gyökérkezelés, foghúzás lesz belőle, ami fájdalmasabb, hosszabb kezelés és bizony drágább is.
3/12 anonim válasza:
Aki csak nyavalyog, annak még nem fáj eléggé. Ez az életben mindenre igaz.
4/12 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Kérd meg egy családtagodat, esetleg a párodat, hogy kérjen neked időpontot. Utána már "nem lesz választásod". Nekem ez a módszer bevált.
5/12 A kérdező kommentje:
4: lehet ez lesz :D
2021. dec. 14. 14:29
6/12 anonim válasza:
En sehogy se tudtam, elturom inkabb a rossz fogakat a szamban es idonkent a fajdalmat
7/12 anonim válasza:
Úgy veszem rá magam, hogy tudatosítom magamban, hogyha halogatom, annak nagyon de nagyon rossz következményei lesznek. Rossz fog soha nem gyógyul meg magától.
8/12 Metionin válasza:
Én csak a szüleim fogaira gondolok és már veszem is a telefont, hogy időpontot kérjek.
9/12 anonim válasza:
Nem halogatok, ha fáj, azonnal telefon és időpontkérés. Tizenévesen megkaptam a leckét, mi történik, ha halasztgatom, azóta nem várok vele.
10/12 anonim válasza:
Én sok rossz fogorvosnál jártam már, hányingeres is vagyok, úgyhogy elhiheted, hogy nehéz sok rossz tapasztalat után elmenni, és újra próbálkozni, hátha a következő jó lesz. Most talán találtam egy jó helyet, de ez majd később derül ki, hogy hosszú távon is bizalmat tudok-e nekik szavazni. Minden esetre az első hely, ahol merek beszélni a fogaimat érintő problémákról, és nem azt érzem, hogy lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!