Ha eddig magánklinikára jártam fogorvoshoz, nem vagyok köteles tovább oda járni ?
Valamit az elején aláírtam,hogy vállalom ,hogy betartom az utasításokat, a garanciáért.
Meg ,hogy félévente ellenőrzés van ,a fogaimnak.
Illetve az normális e,hogy sokszor nem kaptam számlát az elvégzett fogaimról ? :)
( Elején kaptam, utána a többiről nem )
Értem, akkor nem vagyok köteles vissza járni ?
( Most már a TB-ellátáshoz orvoshoz szeretnék járni ami ingyenes )
Ő nem látja a Taj szám alapján,hogy máshova jártam ?
( Magánklinikára )
Nem vagy köteles visszajárni.
A Tb-s fogorvos látja a többi fogorvos bejegyzését az EESZT-ben.
Értem, akkor a Magánklinika is bejegyzett Rólam ?
Akkor tudni fogja a körzetis orvos,hogy hova ,kihez jártam ?
A Magánklinika is látja,ha új orvoshoz megyek ?
Azt én neked nem tudom megmondani... Ezt neked kell megnézned az EESZT-ben, hogy van-e a vizsgálatokról eseménykatalógus bejegyzés vagy betegdokumentum.
Igen, mint írtam, a körzetis látni fogja a magánklinika bejegyzéseit is.
A magánklinika is látná, de igazából nem fogják, mivel csak akkor kérhetik le az adataidat, ha azokra a vizsgálathoz vagy valamilyen képi lelet értelmezéséhez szükség van. Azaz, nem kérhetik le a leleteidet abból a célból, hogy megtudják, miért nem jársz hozzájuk.
EESZT-ben nincs a Magánklinikáról bejegyzés .
Számlát sem kaptam sokszor, lehet nem raktak föl engem ?
És nem is fognak ?
Ha eddig nem raktak fel, akkor nem is fognak.
Az én fogorvosom sem tölt fel oda semmilyen dokumentumot. Nincs nyoma, hogy hozzá járok.
Igen, Én is csak adatlapot töltöttem ki a legelején , és Számlát sem adnak.
Jártam vagy 1 évet oda, de már nem akarok.nagyon sok pénzbe került. Megbántam, de tanultam belőle.
Köszönöm a válaszokat, :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!