Nem fogom megbánni hogy magán fogorvoshoz megyek, amikor csak 200-at keresek havonta?
Ha ennyi problémád van, ennek a többszörösét fogod otthagyni.
A fogkő leszedés 15.000 csak, ahová én járok, és Szabolcs megye...
Nálunk a körzetinél is ingyen leszedik a fogkövet.
Foghúzásra szerintem felesleges magánban fizetni, de ha más kezelés kell, akkor meg pl. ahová járok egy gyökérkezelés 35-50.000, plusz ha kell korona, akkor az még 40,de ez Budapesten és többihez képest olcsó hely.
Én azt gondolom, hogy előre eldönteni, hogy sz@r a körzetes orvos anélkül, hogy megnézted volna, butaság. Akkor fogod megbánni, ha utólag kiderül, hogy mindezt megkaptad volna tb finanszírozottan is, sok helyen ugyanis nagyon is jó a körzetes sőt, ők általában magánrendelést is tartanak fenn, nyilván a kutya nem menne hozzájuk, ha a körzeti rendelésről csak rossz hírek érkeznének. Én biztosan ott kezdenék és ha nem tetszik, akkor mennék magánba.
Akinek meg fogalma sincsen róla, az legyen kedves megtartani magának azt, amit otthon 2 fenékvakarás között gondol. Ugye kedves 6-os! [link]
Konkrétan csak Google-ba kellett beírni és első találat, ahol egyértelműen le van írva, hogy mit vehetünk igénybe tb finanszírozottan. Akinek addig nem terjednek a kompetenciái, hogy egy google-t rendeltetésszerűen használjon, az legyen kedves elgondolkodni, hogy biztosan egészségügyi tanácsokat akar-e osztogatni. Meg lehet sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!