Nem fogom megbánni hogy magán fogorvoshoz megyek, amikor csak 200-at keresek havonta?
Figyelt kérdés
Mára van időpontom magán fogászaton,tegnap este küldtek emlékeztető sms-t,és fel is hívtak hogy biztos hogy tudok e menni holnap.Azt mondtam hogy igen.Fogkövet is el kéne távolítani,rossz fogat is kellene húzni,vannak problémáim.Nem fogom megbánni,hogy otthagyok 20-30 ezer forintot?Nem lett volna jobb fölhívni inkább a körzeti fogorvost?Vagy jól tettem hogy magánrendelőbe jelentkeztem be?2021. dec. 13. 04:05
11/23 anonim válasza:
Ha utána apolod rendesen akkor kb csak felevente kell menni fogkoleszedesre. Az kb 15 ezer ft egy alkalom
12/23 A kérdező kommentje:
Már nem akarom lemondani,fél óra múlva ott kell lennem.Most az egyszer talán kibírom.
2021. dec. 13. 14:51
13/23 anonim válasza:
Majd írd le a tapasztalatokat.
Viszont, azt is mérlegeld, mire körzetibe kapsz időpontot 1 hónap, és nem oldják meg az összes problémádat, mert rajtad kívül 20 ember várakozik ott aznap, így mire megoldódik minden, eltelik fél év simán, addig romlik az állapotuk is.
14/23 anonim válasza:
Én körzetishez előbb kapok időpontot, mint magánban. Ugyan úgy rengeteg az ember magánban is, ha nem több.
15/23 anonim válasza:
magánnál is 1 hónapos várólista lenne?
16/23 A kérdező kommentje:
Én 2 hetet vártam.Otthagytam 20 ezret fogköleszedésre, legközelebb már a körzetihez megyek:(
2021. dec. 14. 14:54
17/23 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod, hogy anyagilag neked ez meg éri, vagy ki tudod gazdálkodni.
Én már évek óta, csak magánrendelésekre járok, a kórházat, el kerülöm.
Az ismeretségi körömnek is egy jó része, a magánrendeléseket részesíti előnybe. Inkább ki fizettem, azt a plusz összeget, de nem szeretném még egyszer át élni azt, amit 4 éve a kórházban.
18/23 anonim válasza:
Kérdező, bocs, de ki van írva minden általában az adott rendelő weboldalára. Ott már tudsz mérlegelni, hogy van-e annyi megtakarításod, jövedelmed, hogy megtudod-e engedni magadnak a magánorvosi kezeléseket.
19/23 A kérdező kommentje:
18 most az egyszer megengedhettem magamnak.De a foggyökeret már a körzetivel kell kivetetnem.Amúgy meg voltam elégedve a magánnal ahol voltam,jó volt.
2021. dec. 14. 16:47
20/23 anonim válasza:
nem bántásból írtam, teljesen megértem, sajnos aranyárban van az átlag ember számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!