Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Torokgyulladásom lehet? Mitől...

Torokgyulladásom lehet? Mitől alakul ez ki? Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve kezdődött, amikor a torkomon fura fehér foltok jelentek meg. (kb 2020 márciusban) Nem szenteltem neki nagy figyelmet, ittam diófa levél teát (gyulladás csökkentő) és 1 hét alatt teljesen rendbe jött a torkom. Azután rá 3 hétre megint előjött, de akkor láz kisérte és hidegrázás. Rettenetesen rossz volt a közérzetem, nehezen nyeltem, mert ilyen nyúlós anyag volt a torkomon amit nyelnem kellett folyamatosan.

Amikor ez nagy nehezen elmúlt, nem is jött vissza max rá 2 hónapra,majd elmúlt. Most idén is kezdett előjönni márciusban, megint diófa levél teával gyógyítottam, de nem sokat hatott, mert ahogy éppen elmúlt elő is jött újra. Eleinte arra gyanakodtam, hogy a hideg szénsavas üdítő italok a hibásak, de nem azok, mivel mostanában nem ittam.

Mi okozza? Mit kezdjek vele? Félek orvoshoz menni, mert valószínűleg most a koronavírus miatt, nem a mandulámmal foglalkoznának, hanem avval, hpgy covidos vagyok-e. Engem meg nem kell tesztelgetni, mert nincs olyan tünetem.

Előre köszönöm a válaszokat!

16l

2021. ápr. 7. 08:51
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szerintem vetesd ki a manduláid minál előbb.Ha ilyen gyakran begyulladnak,úgyis az lesz a vége.
2021. máj. 2. 07:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!