Torokgyulladásom lehet? Mitől alakul ez ki? Mit kezdjek vele?
Már lassan egy éve kezdődött, amikor a torkomon fura fehér foltok jelentek meg. (kb 2020 márciusban) Nem szenteltem neki nagy figyelmet, ittam diófa levél teát (gyulladás csökkentő) és 1 hét alatt teljesen rendbe jött a torkom. Azután rá 3 hétre megint előjött, de akkor láz kisérte és hidegrázás. Rettenetesen rossz volt a közérzetem, nehezen nyeltem, mert ilyen nyúlós anyag volt a torkomon amit nyelnem kellett folyamatosan.
Amikor ez nagy nehezen elmúlt, nem is jött vissza max rá 2 hónapra,majd elmúlt. Most idén is kezdett előjönni márciusban, megint diófa levél teával gyógyítottam, de nem sokat hatott, mert ahogy éppen elmúlt elő is jött újra. Eleinte arra gyanakodtam, hogy a hideg szénsavas üdítő italok a hibásak, de nem azok, mivel mostanában nem ittam.
Mi okozza? Mit kezdjek vele? Félek orvoshoz menni, mert valószínűleg most a koronavírus miatt, nem a mandulámmal foglalkoznának, hanem avval, hpgy covidos vagyok-e. Engem meg nem kell tesztelgetni, mert nincs olyan tünetem.
Előre köszönöm a válaszokat!
16l
Most tényleg a te véleményedre vagyok kiváncsi. Tippeld meg miért vették ki ?
Értem én hogy anyukád véleményére adsz, de nevetségesek ezek a válaszok ha tényleg ezt mondta.
Plusz ha anyukád anyukájáról beszélünk az röpke 40-50 év távlata amikor még nem volt ennyi információ a világról betegségekről stb.
Édesanyádnak gratulálok, remélem ha felnősz te nem leszel ekkora paréj.
Én nem leszek, valószínűleg vinném a gyerekem orvoshoz, hogy ne eseen ugyan ebbe a hibába. Én tudom miért vették neki ki, mivel már lerohadt.
Eddig arra vártam, hogy csinlá valamit, nekem meg nem vette még fel a doki.
Hát,anyukád elég rosszul áll a dolgokgoz!
Most milyen a torkod? Mutasd.
Már szebb a torkod mi t volt,de a fehér cucc még látszik a manduláidon.
A torkodon hátul látom neked is ott vannak a dudorok,nekem is van a torkomon mindig 8-10 hasonló hólyag.
Azért gargalizálj még sós vízzel,naponta 3x.
Van gyerek fül orr gégészet,oda is elmehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!