Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig szoktátok halogatni a...

Meddig szoktátok halogatni a fogorvost, ha fáj a fogatok?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En azonnal megyek. Es mindig maganorvoshoz jartam, mikor szegeny voltam, akkor is. Pontosan ez volt az a dolog, amire nem sajnaltam a penzt.
2021. jan. 12. 19:22
 12/15 anonim ***** válasza:
2 évvel ezelőttig az első nyikkra mentem, akkor viszont olyanon estem át ami miatt nincs az az isten, hogy oda visszamenjek, új fogorvoshoz meg félek elmenni nehogy megint ilyen csúnyán b e sz o p jam! Pedig NAGYON mennem kellene!!
2021. jan. 12. 21:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Mi történt ami úgy elrettentett hogy nem mersz menni többet? Én is mindig attól rettegek hogy egyszer ha megyek olyat érzek majd ami miatt soha többé nem tudom ravenni magam hogy újra elmenjek.

3 műtéten egy gyökér kezelésen és egy fogtomesen vagyok túl 10 hónap alatt. De félek minden alkalom előtt hogy mi lesz ha véletlenül valami folytán fájdalmat fogok érezni. Egyszer lennék túl rajta komolyan, és utána csak a kontroll, esetleges felületi tomesek miatt kellene mennem. Magan rendelesre jártál vagy sztk alapon?

2021. jan. 12. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Sose jutottam el odáig, hogy fájjon. Rendszeresen monitorozom a fogaim állapotát, általában vakuval bevilágítok a számba, és ha észreveszem hogy pl szuvasodik a felszíne, akkor rögtön megyek fogorvoshoz. Évente 1 kontroll minimum, de van hogy többször is elmegyek, ha úgy érzem szükségesnek. Nagyon vigyázok a fogaimra, a fogorvos szerint kiváló állapotban van a fogsorom. Nyilván, mert nem várom meg, hogy akkora legyen a baj, hogy már fájdalmat okozzon. Pl sose volt lyukas fogam, max amit leírtam, hogy egy szuvas pötty megjelent rajta és ennyi, azt rögtön kezeltettem is.
2021. jan. 13. 00:49
 15/15 A kérdező kommentje:
igazából olyan szinten nem fáj... csak érzékenyebb, mint volt, biztos van egy kis lyuk rajta
2021. jan. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!