Meddig szoktátok halogatni a fogorvost, ha fáj a fogatok?
sose voltam csak szedegetem a fajdalomcsillapitot meg jegelem ha bedagad
18/L
Sziasztok.
Nekem egy nagyon rossz tapasztalat miatt volt hogy évekig kihagytam a fogaszatot! Na mikor tavaly bedurrant 2 bolcsessegfogam, 15 kilótól szabadultam meg a koplalás miatt mire raszedtem magam hogy elmenjek. Kimutottek azóta 2 bölcsesség és 1 törött fogam és egy gyokerkezelesen estem át. Saját magam hibaztatom miért nem mertem korábban menni hanem hagytam magam szenvedni. Van még pár fogam amit tömni kell csak és még 1 bölcsesség fog húzás, de mióta megtapasztaltam egy kegyetlen fogfájásos időszak után hogy egy álom hogy már nem fáj, azóta úgy várom a következő időpontom mintha vmi ünnep lenne. Persze magánba járok és nem olcsó mulatság, de a körzeti orvosnál nagyon rossz élményeim voltak. Aki megteheti ne várja meg míg nagyon fáj mert akkor már a kezelés is rosszabb és a fog is kevésbé menthető.
10 évig nem voltam fogorvosnál egy borzalmas élmény után.
Ebből az utolsó két évben folyamatosan szenvedtem az egyik fogammal mert kiesett a tömés.
Az első hullám alatt rettenetesen elkezdett fájni és nem volt hova menni vele. Sokat szenvedtem de jó lecke volt.
Végül amikor kinyitottak a fogászatok, elmentem. Sokáig gyökérkezelték, sikertelenül. Rengeteg pénz és fájdalom után egy másik orvoshoz mentem. Hiába. Ki kellett húzni. Most már túl vagyok az implantátum beültetésen is.
Rengeteg pénzbe kerül a halogatás. Rengeteg pénz és fájdalom.
És a végén ígyis úgyis el. Kell menni!! Semmi értelme halogatni.
Az eset óta járok rendszeresen mert több dolgot kellett csinálni. És még hátra van az implantátum korona része és egy bölcsességfog húzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!