Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szabad a fülzúgást halogatni?

Szabad a fülzúgást halogatni?

Figyelt kérdés
Ha már 1 hónapja zúg a fülem de még nem jutottam el orvoshoz,az már késő?

2015. márc. 18. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Minél előbb fordulsz orvoshoz annál nagyobb az esélye, hogy tudnak segíteni valmilyen módon. Egy idő után krónikussá válik a fülzúgás és akkor már nem tudnak segíteni. Ez az idő nem tudom mennyi. Minél előbb menj orvoshoz.
2015. márc. 18. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Laikusként még annyi, hogy mit jelent ebben az esetben a krónikus? Tehát már gyógyíthatatlan?
2015. márc. 18. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Az egész egy erős megfázással kezdődött, aztán mondták fülkürt hurut és majd elmúlik. A nátha elmúlt de a zúgás nem,ezért vártam hátha majd egyszer az is elmúlik.
2015. márc. 18. 21:54
 4/4 anonim válasza:

Menj el minél hamarabb, amint csak tudsz! Nem hinném, hogy késő, de nem érdemes halogatni, mert egy idő után tényleg nem lehet megszünteti, csak maximum javítani rajta kicsit. Fül-orr-gégészeti ambulancián egyből fogadni fognak!

Én ma voltam, nekem mondjuk csak szombat óta zúg, koncert óta, plusz még rá is fáztam, de nem bírtam tovább elviselni, és elmentem. Megvizsgáltak, kaptam Nootropil infúziót, ezt még 2-szer ismétlik. Aztán ha nem javul erre, akkor szteroid-kezelés. Szóval tényleg menj el, ha lehet, már holnap, a Semmelweisen a Szigony utcában egyből fogadnak, én is ott voltam ma. Sok sikert!

2015. márc. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!