Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy lehet megszüntetni a...

Hogy lehet megszüntetni a fülzúgást? Már teljesen kikészít!

Figyelt kérdés

A jobb fülem néha elkezd zúgni és recsegni.Nem tudom ezt az érzést leírni,hogy milyen is.Ha csönd van akkor csak néha kezdi el de például apró zajoktól folyamatosan hallom.(pl. ha megy a tv akkor folyamatosan recseg vagy bármilyen apróbb zajtól is zúg)

Attól is recseg, hogy légzésnél kifújom a levegőt!Már teljesen kezdek megörülni tőle :( Kikészít ez az egész... Mit tudok csinálni?

2012. okt. 31. 19:17
 1/4 Raptor666 válasza:

fül orr gégészet

Ott többet tudnak mondani, mint itt! :)

2012. okt. 31. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem vagy 20éve zúg mind a két fülem ,igen erősen .3hónapig szedtem rá Bilobitot,elég jelentősen csökkent.Most talp masszírozok mert előtte jópár évig tartó légcsőhurutom meg gyógyult.Ez is hátha ...majd meglátjuk,de úgy tünik mintha használna.
2012. okt. 31. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
ja és mind kettőt évekig kezelték eredménytelenül.
2012. okt. 31. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem most lesz 2 éve, hogy zúg a jobb fülem egyfolytában(halláscsökkenéssel). Eszméletlen zúgással kezdődött, pattogott, recsegett is. Minden lehetséges vizsgálatot megcsináltak, Carotis, MR, stb. kórház, minden negatív lett. Nem tudnak vele mit csinálni, bírd ki, ne foglalkozz vele és örülj, hogy nem állandóan zúg. Gyógyszert meg ne szedj, mert semmi értelme.
2012. nov. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!