Most mit csinaljak a fogammal?
Ha 10 fogad hiányzik felül akkor szerintem totál mindegy, hogy kihúzzák-e azt vagy sem. Menj el, inkább huzasd ki, minthogy szenvedj vele.
Kivehető protézisre nem gondoltál? Sokkal olcsóbb, és enni is normálisan tudsz majd vele.
Szia! Szerintem is menj el a fogászatra. Lehet mégsem kell kihúzni. Egyébként nekem sem voltak sosem erős fogaim, 3 hiányzik. Tavaly amikor voltam fogászaton, akkor nem volt lyukas fogam. Idén amikor megint elmentem, sorolta melyiket kell tömi, és szinte felül sorba az összeset! Majdnem leestem a székről, amikor meghallottam. Egyébként nem látszanak lyukasnak, hanem icipici fekete foltok vannak a fogaim közt :( Sajnos én sem tudok mit tenni, minthogy orvoshoz járni..hiszen mosom normálisan, havonta új fogkefét veszek.. már szájvizet is használok, de hiába..
Ha tanulsz még, akkor kaphatsz támogatást.
18/l
Első vagyok.
Most tényleg nem akarok bunkó lenni, de mit gondolsz mit tudunk tenni? Te mondtad, hogy hátul hiányoznak, ha hátul hiányoznak akkor koronát sem lehet csináltatni, csak úgy ha rakatsz be implantátumot, és úgy, és a végén kijön 1 milla körüli összeg.
És mi van ha protkód lesz? Legalább tudsz normálisan enni. Meg ha felül hiányzik 10 fogad akkor csak van olyan foghiányod ami látszik... mást nem nagyon tudsz tenni, mert enned kell.
Hát, akkor várd meg amíg lesz munkád és ki tudod fizetni, mást nem tudok mondani. A fogaddal meg menj el dokihoz, mert ha fáj az nem jó, tudom miről beszélek, én is szenvedek velük rendesen, őpedig nem sokkal vagyok idősebb nálad.
Amúgy megkérdezhetem honnan írsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!