Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak most a fogammal?

Mit csináljak most a fogammal?

Figyelt kérdés
Az egyik fogam be van tömve oldalt, a külső oldala tömés, mert elég nagy lyuk volt rajta sajnos.3 éve be lett tömve, és most nagyon mozog a tömés, ha azon az oldalon rágok,egyből ki fog jönni!Most nem rágok azon az oldalon, de nagyon zavar,hogy fityeg.Hagyjam kijönni?Nem fog fájni,ha nincs ott a tömés?mit tegyek?
2010. jan. 5. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj el fogorvoshoz!!Ha addig nem esik ki majd ő kiszedi és újra betömi.
2010. jan. 5. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha kijött a tömés,miért nem tömetted be??Csontfog fityeg?Ez fura...
2010. jan. 5. 17:35
 3/8 A kérdező kommentje:
másfél hét múlva tud csak időpontot adni.
2010. jan. 5. 17:35
 4/8 A kérdező kommentje:
A tömés fityeg, félig még tartja.Ma történt, másfél hét múlva tudok csak fogorvoshoz menni,és nem tudom,addig hagyjam fityegni a tömést,vagy vegyem ki(mert alig tartja valami) és hagyjam lyukasan amíg nem tudok dokihoz menni?
2010. jan. 5. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Jah,tehát a tömés..,akkor az nem baj,ha kiesik,nekem is volt már hasonló,nem fog nőni a lyuk,nyugi;)Egyébként nagy lyukról van szó?
2010. jan. 5. 17:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Az oldalt lévő egyik fogamnak, a bal oldala.Sajnos nagy.:(
2010. jan. 5. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet érzékeny lesz hidegre-melegre..,nincs sürgösségi fogorvos ahová lehetne menni?Bp-i vagy?
2010. jan. 5. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem Budapesti.

Lenne itt helyileg fogorvos, aki hamar tudna vállalni,de hozzá nem szívesen megyek,eddig csak baj volt vele.

Úgy döntöttem várok,amíg magától ki nem esik teljesen,és másfél hét múlva megyek a dokimhoz.

Köszönöm a válaszokat!:)

2010. jan. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!