Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak már a fogammal...

Mit csináljak már a fogammal hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
Már elegem van belőle! Legtöbször este fáj amikor le fekszek! Most is aludnák ha nem fájna! Valamikor jó a hideg valamikor semmi! Fájdalomcsillapító nem hat! Ma már 4-et bevettem de sz*rt se ért! Elegem van!
2010. júl. 14. 02:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és sajnos nincs pénz fogorvosra mert nincs rá pénz túl drága! És amikor nagyon fáj akkor jól esik a futás! Már mint el múlik! Most is azt kellett csinálnom hogy kibírjam!
2010. júl. 14. 02:09
 2/7 anonim ***** válasza:
nyugi, a húzás ingyen van.
2010. júl. 14. 02:11
 3/7 anonim ***** válasza:
A körzeti ellátás és az amalgámtömés ingyen van. Viszont ha most nem mész el, később már gyökérkezelés és korona kellhet, ami több tízezer forint. Vagy kihúzzák.
2010. júl. 14. 06:18
 4/7 anonim ***** válasza:

1. Irány a fogorvos

2. "Valamikor jó a hideg valamikor semmi!" Ezzel azt éred el, hogy begyulladjon a fogad...

2010. júl. 14. 07:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a rossz fogad miatt érzel fájdalmat. Lehet, hogy valami kisugárzik arra, főleg, ha fogfájásra nem találsz magyarázatot. Ilyenkor szoktak csinálni panorámafelvételt a fogról, ínyről, az álkapocsról röntgen formájában. Lehet egy enyhe arcüreggyulladás velejárója, vagy egyszerűen megfázott a fejed. Nekem attól fájtak a fogaim, hogy évekig egyik oldalamon rágtam, és ezáltal túl lett dolgoztatva azon a felén az álkapocs. Ezért fájtak a fogaim. Miután tudatosan elkezdtem a másik felemen is rágni, pár hét alatt teljesen megszünt a fogfájás.

Tui.

2010. júl. 14. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fogod elhinni, de akár egy állandó légkondi is okozhat hasonló tüneteket, csak nem veszed észre, hogy megfázik a fejed, vagy egy része. Lehet gyanakodni fülproblémákra is, attól függetlenül, hogy a füled konkrétan nem fáj.
2010. júl. 14. 09:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő az nagyon igaz lehet! Tegnap utaztam buszon kb 1 órát és egy köcsög kinyitotta au ablakot és elég huzatos volt! Lehet hogy azért fájt most egész éjjel előtte meg lehet hogy valami meg hülés vagy épp tényleg az hogy azon a felemen rágtam sokáig mert igen azon rágtam! Előzők! Nem nálam a foghúzás nincs ingyen legalább 1200dinár ami kb majdnem 5000ft!
2010. júl. 14. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!