Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak a borzalmasan...

Mit csináljak a borzalmasan fájó fogammal?

Figyelt kérdés
Úgy kb. 1 hete gyökér kezelték az alsó fogsoromon egy rágófogat.Aztán azóta nagyon fáj!Már egy doboz fájdalomcsillapítót megettem.Kihúzassam ??
2009. nov. 13. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Jobb ha kihúzatod,mertha nem teszed,akkor még esetleg fejfájás is kialakulhat.Vagy láthatjuk sokszor,hogy a fogfájásból sokfajta betegség kialakulhat,ugyanúgy,hogyha a lelkedben nincs valami rendben.HÚZASD KI!
2009. nov. 13. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
:( beszélj az orvosoddal, hátha tud valami más megoldást rá, de lehet hogy azt mondja hogy húzzuk ki, akkor viszont igen :( sry.
2009. nov. 13. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Az ínyed rendben van? Fájhat attól is a fog, ha az íny is begyulladt. Holnap a piacon kérj a méhésztől propoliszt, azzal kenegesd amíg el nem jutsz a fogdokihoz. Ő majd eldönti, hogy mi a gond és határoz.
2009. nov. 13. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a cipőben jártam 1 éve,h. voltam egy (kezdő) dokinál gyökérkezelésen és úgy tömte be,hogy nem ölte ki rendessen az ideget és ráadásul be is tömte!Utána majd megőrültem a fájdalomtól!!Húztam egy fél évig,hátha elmúlik de semmi,elmentem egy magándokihoz,ő profin megcsinálta a rosszul kezelt fogamat és hál isten nem kellet kihúzni azóta sem fáj! Sztem Te se huzasd ki inkább keress egy magánfogorvost és nézesd meg azzal,mert ez nem normális,hogy fáj,sok sikert!;)
2009. nov. 13. 21:24
 5/9 dellfil ***** válasza:
A hideg vas csodát művel...
2009. nov. 13. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Persze, fizessünk mindenért tök feleslegesen. A magánorvos is ugyanúgy lehet sz.r.

Én azt ajánlom, hogy menj vissza a dokihoz, biztosan meg tudja oldani, és egyszer sem biztos, hogy ki kell húzni azt a fogat.

2009. nov. 13. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Az ínyem az be van gyulladva mondta az orvos úgyhogy megpróbálom azt a propoliszt.De elvileg egy gyökér kezelt fognak nem lenne szabad fájnia. Mindenkinek köszönöm a válaszát!
2009. nov. 13. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, mint veled, manapság kezdett fájni egy egy éve gyökérkezelt fogam, én kihuzatom, elegem volt ebből a fogamból, hogy csak szenvedek vele.

Fájhat attól, hogy:

-nem ölte ki rendesen az ideget

- mély volt a lyuk

- begyulladt a gyökércsúcsánál

amúgy nem tudom, szerintem már háziorvoshoz nem tudsz elmenni, de nekem a dalacin után nem fájt a fogam, igaz sajna ez csak receptre kapható

2009. nov. 13. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Még 1 orvosnak legalább megkéne mutatni,azért biztos ami biztos,valószinű az lehet,h. az ideget nem ölték ki rendessen,ha meg nem lehet megmenteni akkor meg huzasd ki inkább,mint szenvedj vele!
2009. nov. 14. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!