Miért lenne egészségesebb? Mert fehérebb? Optikai csalódás, a sötétebb bőr mellett a fogak világosabbnak tűnnek.
2019. dec. 29. 17:24
3/11 anonim válasza:
Mellényomtam, bocs!
2019. dec. 29. 17:24
4/11 anonim válasza:
Találkoztál már négerrel? Beszéltél is vele? Láttad a fogait?
Ne a filmekre alapozz!
2019. dec. 29. 17:30
5/11 anonim válasza:
Itt tudományos szempontból pont az ellenkezője lehet érvényes!
Általános hogy a fehérbőrű, szőkés-vörös északi típusú embernek sárgábbak a fogai genetikailag. Hogy ez miért alakult ki, nem tudom... de egy biztos, a sárgább fog vastagabb zománcot jelent ami miatt ellenállóbbak a fogak- ám optikailag rondábbak.
...
Valóban gyakori hogy hófehér fogsorral bírnak alapvetően sőtétebb bőrű emberek. Viszont ha nem vigyáznak rá sérülékenyebb is és szétrohad hamar.
Szóval a magyarázat a zománcvastagság.
2019. dec. 29. 17:38
6/11 anonim válasza:
Nézz meg egy nigga fogsorát kb tíz centi közelről. Sárga lepedékes az összesnek, büdös. Messziről tűnik csak fehérnek mert fekete a bőrük! Menj el párszor szoliba, és a te fogad is fehérebbnek fog tűnni. De azért mosni is kell napi min. kétszer!
2019. dec. 29. 21:24
7/11 anonim válasza:
Mindegy a bőrszín ha valaki nem ápolja a fogait akkor csúnya de amúgy a bőrszín miatt is tűnik olyan fehérnek. A férjem fekete, mindketten 38 évesek vagyunk de se neki se nekem nem volt még foghúzás vagy akár gyökértömés. A teljes szájápolás alap. Neki tökéletes, fehér fogai vannak, én 2 évente fehérítettem.
2019. dec. 29. 22:27
8/11 anonim válasza:
Mert egészségesebben táplálkoznak.
Ha meg nem, akkor nem egészségesebb.
2019. dec. 30. 11:26
9/11 anonim válasza:
Persze hogy egészségesebben táplálkoznak 8-as válaszoló! Főleg Afrika egyes részein, hiszen növényi eredetű táplálékot esznek néha (ha találnak.)
2020. jan. 6. 15:04
10/11 anonim válasza:
Szerintem is egészségesebb, mert nem esznek annyi cukrot, feldolgozott ételt, amitől tönkremenne a foguk.
Ha meg netán nem Afrikában élnek, hanem pl. Amcsiban, ahol bőven hozzájutnak ők is kajához, cukros, egészségtelen ételekhez, akkor is épek maradnak a fogaik, még ha nem is mossák őket gyakran, mert genetikailag ilyenek.
Mint ahogy a csontjaik is erősebbek, nincs is köztük csontritkulásos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!