Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Végre! Lehet végre enyhülhet...

Végre! Lehet végre enyhülhet a fitymaszűkület?

Figyelt kérdés
fitymaszűkülettel küzdöm sok-sok éve. lassan 20 éves vagyok és akármilyen gáz egyáltalán nem láttam még a farkam bőr nélkül amióta emlékszem. nem fordultam orvoshoz ezzel, nem tudtam egyszerűen, nagyon zavart. ma részeg voltam és nem érdekelt már lesz ami lesz elkezdtem húzni..erővel. most hajnali 2-3 órakor. nagyon fájt és csípett de megmozdult! és azt hiszem most először láttam a makkomat. ernyedt állapotban látszik az egész, és merevben is kb félig. szó szerint örültem mint majom a farkának :) lehet hogy megtört a jég? ha "tornáztatom" javulhat a helyzet? eddig egyáltalán nem jött fel rajta a bőr. belegondolok miket művelek hajnali 3kor de nekem akkoris nagy megkönnyebülés több évnyi szorongás után emiatt
2010. júl. 6. 03:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
60%

@ 07:15 (62%-os) OFF:

HOGY a sok kérdés SZTED tökfölösleges, AZ csak 1 VÉLEMÉNY a sok közül. Plusz, neked MÁR NINCS problémád, és a stílusodból is erősen érződik, hogy abszolút nem vagy képes más agyával gondolkodni, ehelyett másokat próbálsz alázni.

Te sem tud6od, mi a helyzet jelenleg a kérdezőnél, és mivel neked feltételezem megcsinálták a cirkumcíziót, és tegyük fel, jól is sikerült, ezért te CSAK EZT AZ EGY megoldást tudod. Csakhogy ez nem mindenkinek jön be, és sokan rettegnek tőle!

Hogy most csak ez, vagy csak az segít, ezt mi nem tudjuk, de vannak alternatívák, amelyek még megérnek egy próbát.

Ha nem tudsz vmit, inkább nézz utána alaposabban és kérdezz, minthogy másokat lehurrogj azért, mert te csak 1 megoldást ismersz, (ami neked megoldotta a bajodat), míg mások talán vmivel többet. És neked f*ngod nincs, én mit tudok segíteni, mert nem ismersz, csak hurrogsz,a mit jó lenne ha abbahagynál, mert ennek nem itt van a helye.

A kérdező meg majd úgy lép, ahogy akar, mert elég bátortalan és a döntést úgy látom mástól várja. Talán eddig is mások döntöttek felette, azért érez7i magát összezavarodva, plusz megsemmisülve lelkileg, mert ugye a férfiassága bajban, emiatt begubózik teljesen, és körbefalazza magát. Azonban dönteni CSAK NEKI van joga! Nekem vagy neked NINCS!

Sztem ő nem képes arra, hogy itt nyíltan megnyíljon, ahhoz túl szégyellős. Három dologra tippelek mit csinálna de abból úgy glom hogy a 3.-at fogja megtenni, ami sztem nem oldja meg a problémáját, max kényszerből.

Ha más hasznos megoldást nem tudsz, nem kötelező megszólalnod! Ezzel kapcsolatban a társalgást befejeztem veled. Elfogadom a VÉLEMÉNYEDET, te is fogadd el az enyémet, és OFF-olgatás helyett koncentráljunk inkább az alapkérdésre és a Kérdezőre! :ON

EE

2010. júl. 7. 15:26
 22/28 anonim ***** válasza:

Miért van ez az oldal, ha nem arra, hogy segítsünk, vagy legalább jó tanáccsal lássuk el tudásunkhoz mérten, a tudatlant.

EE-nek van egy véleménye próbál segíteni, hogy mennyire hasznos azt majd a kérdező eldönti, nincs jogunk mások tanácsát leszólni, vagy kritizálni, hacsak tényleg nem eget verő baromság.

Én minden esetre most ellent mondok EE-nek, s ha a kérdező mindazok ellenére hajthatatlan, amit EE mond, akkor csináltassa meg a műtétet.

Látszik, hogy cseppet sem akar "megszenvedni" a sikerért és a könnyebb megoldást választja.

Annak, aki itt mesélte, hogy balul sikerült a fitymaműtétje, igazán sajnálom, de most már én is kíváncsi vagyok, hogy mitől olyan rossz.

Ha egy fényképet tennél fel, amin legalább láthatnánk, hogy miért is olyan, amilyen.

Kérdező.

Fogadj meg EE-től néhány jó tanácsot, tényleg nem akar rosszat, ha ennyire foglalkozik a problémáddal.

Ha 20 évet tudtál vele várni, szakíts néhány napot arra, hógy szór fogadsz, vagy próbálkozol, s ha minden kötél szakad, marad a szike.

2010. júl. 7. 15:46
 23/28 anonim ***** válasza:
Sok itt az infó kedves kérdező, én csak az egyszerűség kedvéért megint csak annyit tudok javasolni, kerüld a szikét és ha muszáj vágni kicsit, akkor próbálkozz a bemetszéssel, plasztikával vagy részleges metéléssel, ennyit tudok segíteni
2010. júl. 7. 16:36
 24/28 anonim ***** válasza:
A papsajtfürdő csak óvodáskorú gyerekek esetében lehet hatásos, ezt minden könyvben leírják. EE olvass már utána...!
2010. júl. 9. 13:51
 25/28 anonim ***** válasza:
64%

@ Előző:

Nekem is van többféle gyógynövénykönyvem köztük az egyik leghíresebb, a Maria Treben könyv is. Többek közt benne is legírják, amit elfelejtettél megemlíteni, hogy a papsajt mindenekelőtt a GYULLADT NYÁLKAHÁRTYÁK gyógyítására alkalmas!!! A fitymaszűkületnél is elsősorban ez a hatása érvényesül. Amit nem javasolnak a könyvek nagyon 10 éves kor után, az a 10%-os kálium-szulfurátum oldat. A papsajtfürdőt azonban igenis javasolja, igaz, felnőtt esetében nem elég egy maréknyi mennyiség hideg vízben történő beáztatáshoz, oda már kb. 100 g kell. Bizonyítsam?

EE

2010. júl. 9. 15:42
 26/28 anonim ***** válasza:

megvan az a könyv, de ott azt írja, hogy 10 éves korig alkalmazható!

bizonyítsd! kíváncsi lennék, hogy mivel tudnád bebizonyítani!

2010. júl. 9. 18:24
 27/28 anonim ***** válasza:
73%

Akkor lapozz a Maria Treben könyv 82. oldalára, vagy nézd meg az alább belinkelt .pdf 85-86. oldalát. Ott olvasd el a FITYMASZŰKÜLET (Fimosis)-hez tartozó rész utolsó két és fél sorát főleg, és ezzel bizonyítva van, mit olvastál félre.

>> [link]

Amit 4-7 max. 10 éves korig javasol az nem a papsajtfürdő, hanem amit az előző hszsomban is leírtam, olvasd el még1x. Az uccsó 2,5 sor így hangzik:

"A papsajtfürdő úgyszintén sikerre vezethet. Gyerek számára egy marék papsajtot áztatunk éjszakára hideg vízben, felnőtt számára kb. 100 gramm kell egy ülőfürdőhöz."

Most pedig örülnék, ha befejeznéd a kötözködést, ehelyett inkább olvasd el alaposabban a kijelölt részt, vagy baxogasd Xman-t neki uis felnőttként is segített.

Üdv: EE

2010. júl. 9. 18:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Van a neten még ezer és egy hely, ahol kérdezni lehet és megosztani a véleményeket és mindig van egykét figura, akik akármi van, azon a véleményen vannak minden esetben, hogy semmi nem jó, csak a drasztikus sebészi beavatkozás, a papsajt ellen nem értem, hogy mi szól, egy próbát megér, még mindig civilizáltabb, mint azonnal nekiesni és csonkolni...
2010. júl. 12. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!