Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Homofób urológus? Érdemes...

Homofób urológus? Érdemes panaszt emelni? Vagy közzétenni a neten miket mond / írkál?

Figyelt kérdés
Problémáim adódtak a széklet tartásommal. Hasmenés ideje alatt egyáltalán nem tudom tartani. elmentem vele urológushoz, ( Vagyis a háziorvos oda irányított, pedig nem is rá tartozik) aki kérdezett sokmindent, közte, hogy élek e nemi életet és hogy kivel. Elmondtam hogy meleg vagyok és beavattam abba is, hogy engem a passzív oldal vonz. Erre az volt a válasza, hogy ne csodálkozzak rajta ha ide jutottam mert sok ezer embert látott már ilyennel. A vicc, hogy ezt szaknyelven le is írta, hogy meggyengült izmok, a fordító szerint és a végbél ilyen olyan igénybevétele záróizmok, stb....
2019. febr. 12. 19:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19%

Itt mindenki azt hiszi,hogy a melegség egy hobbi ?

Melyik fiú kérte a szüleitől hogy ilyennek szülessen ?

Válaszolók nektek is lehet ilyen gyereketek,rokonotok ,csak még nem tudtok róla .

Olvassatok már utána ,hány hires ember,(ebbe értsél minden foglakozást) volt meleg,vagy éppen az .

Valamiben meg különösen kiválót tudnak alkotni,mert a sors ezzel kárpótolja őket

2019. febr. 12. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:
60%

Kedves Kérdező! Ne haragudj, hogy nem veled kell egyetértenem, de rosszul tudod, amit tudsz a végbél záróizmairól! Bocs, de sokmindenben noncs igazaf, és tetszik-nem tetszik, ez az igazság és itt a bizonyíték egy ELFOGULATLAN SZAKORVOS szájából! Nincs értelme tovább kelteni itt a hangulatot... EGYÉRTELMŰ.

[link]

Téma lezárva. Pont.

2019. febr. 12. 20:39
 23/24 anonim ***** válasza:
39%

A válaszok értékelésénél kiderül ki mennyire van képben.Mo.még sajnos itt tartunk.

Valóban felesleges erről itt vitázni .

2019. febr. 12. 20:44
 24/24 anonim ***** válasza:
43%

# 23/23

egyetértek. sajnos a magyarok nagy része egyszerű proli, akik kb. 40-50 évvel vannak lemaradva a nyugati országokhoz képest – gondolkodásban.

kezdjük azzal az, h már a szövegértéssel komoly gondjaik vannak:a kérdező azt is írtam, hogy „lekicsinylően, megszidó hangon”, ergo:

1, ez homofóbia

2, komoly szereptévesztés: egy orvosnak a gyógyítás a feladat, a véleményét nyugodtan tartsa meg magának, otthon nevelgesse a gyerekeit

de mint mondtam, a homoszexualitás túl nehéz téma az átlag magyarnak, először olyan dolgokkal kéne megbirkózni, mint szövegértés, kulturált sorban állás, naponta fürdés, vagy hogy ne nézzék ölbe tett kézzel, hogy egy diktátor szétlopja az országot.

az,h az anális szextől lenne ez, meg finom szólva is elég vitatott téma. annyi hülyeséget hallottam már orvosoktól, h elsőre én már semmi nem hiszek el nekik, viszont érdekes, hogy elég sok hetero és meleg ember gyakorolja az anális szexet, és még sincs ilyen problémája.

2019. febr. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!