Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Homofób urológus? Érdemes...

Homofób urológus? Érdemes panaszt emelni? Vagy közzétenni a neten miket mond / írkál?

Figyelt kérdés
Problémáim adódtak a széklet tartásommal. Hasmenés ideje alatt egyáltalán nem tudom tartani. elmentem vele urológushoz, ( Vagyis a háziorvos oda irányított, pedig nem is rá tartozik) aki kérdezett sokmindent, közte, hogy élek e nemi életet és hogy kivel. Elmondtam hogy meleg vagyok és beavattam abba is, hogy engem a passzív oldal vonz. Erre az volt a válasza, hogy ne csodálkozzak rajta ha ide jutottam mert sok ezer embert látott már ilyennel. A vicc, hogy ezt szaknyelven le is írta, hogy meggyengült izmok, a fordító szerint és a végbél ilyen olyan igénybevétele záróizmok, stb....
2019. febr. 12. 19:24
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Nem, az a bajom, hogy valótlanságot állít, mert bárhova mész a neten, megtudhatod, hogy az anális szextől nem leszel inkotens, részben sem!!! A másik, hogy amikor megtudta hogy mi a helyzet, lekicsinylően, gyakorlatilag, megszídó hangon mondta hogy ne is csodálkozzak, mintha rosszat tettem volna azzal, hogy meleg vagyok és élek normális szexuális életet.
2019. febr. 12. 19:31
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Ebben semmi homofóbia nincs. Ne te döntsd el, hogy az orvosnak igaza van-e, mert lehet igen. Erre panaszt tenni hülyeség.
 3/24 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Mit találtál pontosan abuzívnak az orvos mondandójában?

Mert ez sajnos egy ismert jelenség, és lehet szépíteni de az igazság az, hogy valószínűleg az történt amit ő a lapodra írt.

4/24 anonim ***** válasza:
70%
Elöljáróban, nem vagyok homofób! De! Csodálkozol, hogy seggbe dugatod magad, és nem tudod tartani a székletet? Most őszintén, azért mert valaki meleg, miért kell a seggbekúrás? Az nélkül nem lehet szeretni??? Vagy ha a párodnak mindenáron luk kell, akkor szerezzen be egy sex kelléket, vagy egérlyukat, vagy bármit...
2019. febr. 12. 19:34
 5/24 anonim ***** válasza:
74%
Olvass utána. A záróizom egyszerűen fiziológiailag nem erre lett kitalálva, és igenis bizonyos esetekben, például hirtelen fellépő hasmenéses szcenáriókban előfordulhat hogy az ott élt nemi élet miatt defektus áll be a normális működésében.
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
Abszolút az orvosnak adok igazat! Mitől lenne homofób??? Azért, mert igazat mondott??? Képzeld, a végbél nem arra lett ,, kitalálva" amire te használod, tehát nem természetes..így a tested úgy reagál ahogy..Bírom az ilyen pattogós kis ******, akik azt hiszik, hogy amint kiejtik a szajukon azt, hogy melegek, egyből azt várják, hogy mindenki leboruljon előttük.
 7/24 A kérdező kommentje:
Kérlek olvassatok utána. Az anális szex nem okoz ilyet, minden nevesebb portálon LE VAN ÍRVA. De még ha okozna is, akkor is így kell beszélni? Ilyen leparancsolóan és megfeddően? Kíváncvsi lennék ha egy hetero menne a tripperével hozzá, azt mondaná-e neki, hogy ne csodálkozzon ha nőkkel dug, és ha tovább folytatja ez csak romlani fog, mert nekem gyakorlatilag ezt mondta, ez még kimaradt, hogy ha "FOLYATATJA". Már nem is azért, de mi az hogy folytatja? Meg mi az hogy még rosszabb lesz. Jó hogy nem mondta hogy ne szexeljek soha többé.
2019. febr. 12. 19:37
 8/24 anonim ***** válasza:
58%
A következménye is normális, akkor kár volt ezt a kört megfutni az orvosnál.
2019. febr. 12. 19:42
 9/24 anonim ***** válasza:
43%
Senki nem mondta azt, hogy soha többé ne szexelj. Férfival nem kellene (bár ki tudja minek képzelitek magatokat), vagy mégrosszabb lesz, nővel addig tolod amíg bírod. Egyébként jobb lenne, ha hallgatnál az orvosra, nem jókedvében mondja azt amit. Bár én a helyében hozzátettem volna azt, hogy evolúciós zsákutca. #1 voltam
2019. febr. 12. 19:43
 10/24 anonim ***** válasza:
59%
Biológiai értelemben beszélve nem normális, és sajnos a következményeket viselni kell.
2019. febr. 12. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!