Homofób urológus? Érdemes panaszt emelni? Vagy
közzétenni a neten miket mond / írkál?
Figyelt kérdés
Problémáim adódtak a széklet tartásommal. Hasmenés ideje alatt egyáltalán nem tudom tartani. elmentem vele urológushoz, ( Vagyis a háziorvos oda irányított, pedig nem is rá tartozik) aki kérdezett sokmindent, közte, hogy élek e nemi életet és hogy kivel. Elmondtam hogy meleg vagyok és beavattam abba is, hogy engem a passzív oldal vonz. Erre az volt a válasza, hogy ne csodálkozzak rajta ha ide jutottam mert sok ezer embert látott már ilyennel. A vicc, hogy ezt szaknyelven le is írta, hogy meggyengült izmok, a fordító szerint és a végbél ilyen olyan igénybevétele záróizmok, stb....
najó ez az evolúciós zsákutca hülyeség. Tudtad, hogy még a pingvinek között is van meleg pingvin? Ha evolúciós zsákutca lenne, miért lenne ennyi meleg állat is?
2019. febr. 12. 19:47
12/24 anonim válasza:
Csökkentsétek az aktusok számát, intenzitását, esetleg keress szakorvost is.
2019. febr. 12. 19:48
13/24 anonim válasza:
"Vagy közzétenni a neten miket mond / írkál? ...." Ezt most gyakorlatilag megtetted. Jobb?
2019. febr. 12. 19:48
14/24 anonim válasza:
Azért, mert nemen belül nem szaporodnak. Zsákutca, hiszen ha az egyed(ember) meleg, nemen belül a génjeit nem viheti tovább, így mint biológiai gépezet az alapvető funkciójától megfosztott.
2019. febr. 12. 19:49
15/24 anonim válasza:
Ha N meleg, és egész életében melegként él akkor az esélye annak hogy biológiailag sikeres legyen zérus. Az evolúció egészében betöltött szerepe tehát zérus, zsákutca. Amilyen komor, annyira helytálló fogalom.
2019. febr. 12. 19:50
16/24 A kérdező kommentje:
Hát ne is haragudjatok, de én a 32 évem alatt nem úgy vettem észre hogy zsákutca volnék.
2019. febr. 12. 20:00
17/24 anonim válasza:
Ne értsd félre. Én személy szerint nem személyeskedek. Evolúciós szempontból az vagy.
Ettől még élhetsz teljes, sikeres és boldog életet.
2019. febr. 12. 20:02
18/24 anonim válasza:
A melegeknél így zajlik a szex,kár hogy ennyi sok válaszoló nem tudja.Természetesen van ennek is kockázata .
Mi lenne ha a heteróknál is csak egymás simogatásából,ölelgetéséből állna a szex .
Arról senki sem írt,hogy heteróknál is nagy divat lett az anális szex .Már mint fiú lány között .Jah,ott a nők végbele sérülhet.
Miért csinálják igy is ,mikor nekik ott van a másik lehetőség is .
2019. febr. 12. 20:06
19/24 anonim válasza:
Melegnek sem lenni normális! + A seggbe dugás sem! Az, hogy elfogadjak az emberek, és alapvető emberi jog, meg nem azt jelenti, hogy normális!!!
2019. febr. 12. 20:09
20/24 anonim válasza:
Látom itt felesleges érvelnem. Ebben a témában akkor lesz érdemi előrelépés ha a meleg közösség elfogadja hogy ez nem normális és az élet alapkövei ellen menetelnek.
Ez nem azt jelenti hogy ki kell rekeszteni őket, csak egyfajta tudatosságot és párbeszédet kelthetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!