Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Homofób urológus? Érdemes...

Homofób urológus? Érdemes panaszt emelni? Vagy közzétenni a neten miket mond / írkál?

Figyelt kérdés
Problémáim adódtak a széklet tartásommal. Hasmenés ideje alatt egyáltalán nem tudom tartani. elmentem vele urológushoz, ( Vagyis a háziorvos oda irányított, pedig nem is rá tartozik) aki kérdezett sokmindent, közte, hogy élek e nemi életet és hogy kivel. Elmondtam hogy meleg vagyok és beavattam abba is, hogy engem a passzív oldal vonz. Erre az volt a válasza, hogy ne csodálkozzak rajta ha ide jutottam mert sok ezer embert látott már ilyennel. A vicc, hogy ezt szaknyelven le is írta, hogy meggyengült izmok, a fordító szerint és a végbél ilyen olyan igénybevétele záróizmok, stb....
2019. febr. 12. 19:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
najó ez az evolúciós zsákutca hülyeség. Tudtad, hogy még a pingvinek között is van meleg pingvin? Ha evolúciós zsákutca lenne, miért lenne ennyi meleg állat is?
2019. febr. 12. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Csökkentsétek az aktusok számát, intenzitását, esetleg keress szakorvost is.
2019. febr. 12. 19:48
 13/24 anonim ***** válasza:
55%
"Vagy közzétenni a neten miket mond / írkál? ...." Ezt most gyakorlatilag megtetted. Jobb?
2019. febr. 12. 19:48
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert nemen belül nem szaporodnak. Zsákutca, hiszen ha az egyed(ember) meleg, nemen belül a génjeit nem viheti tovább, így mint biológiai gépezet az alapvető funkciójától megfosztott.
2019. febr. 12. 19:49
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Ha N meleg, és egész életében melegként él akkor az esélye annak hogy biológiailag sikeres legyen zérus. Az evolúció egészében betöltött szerepe tehát zérus, zsákutca. Amilyen komor, annyira helytálló fogalom.
2019. febr. 12. 19:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Hát ne is haragudjatok, de én a 32 évem alatt nem úgy vettem észre hogy zsákutca volnék.
2019. febr. 12. 20:00
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

Ne értsd félre. Én személy szerint nem személyeskedek. Evolúciós szempontból az vagy.

Ettől még élhetsz teljes, sikeres és boldog életet.

2019. febr. 12. 20:02
 18/24 anonim ***** válasza:
19%

A melegeknél így zajlik a szex,kár hogy ennyi sok válaszoló nem tudja.Természetesen van ennek is kockázata .

Mi lenne ha a heteróknál is csak egymás simogatásából,ölelgetéséből állna a szex .

Arról senki sem írt,hogy heteróknál is nagy divat lett az anális szex .Már mint fiú lány között .Jah,ott a nők végbele sérülhet.

Miért csinálják igy is ,mikor nekik ott van a másik lehetőség is .

2019. febr. 12. 20:06
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Melegnek sem lenni normális! + A seggbe dugás sem! Az, hogy elfogadjak az emberek, és alapvető emberi jog, meg nem azt jelenti, hogy normális!!!
2019. febr. 12. 20:09
 20/24 anonim ***** válasza:
56%

Látom itt felesleges érvelnem. Ebben a témában akkor lesz érdemi előrelépés ha a meleg közösség elfogadja hogy ez nem normális és az élet alapkövei ellen menetelnek.

Ez nem azt jelenti hogy ki kell rekeszteni őket, csak egyfajta tudatosságot és párbeszédet kelthetne.

2019. febr. 12. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!