Ha elmegyek az urulógushoz ezzel a problémával, mire számítsak?
Pár hónapja a péniszemen kialakult egy kis csomó.
Ugyanolyan színű mint a bőröm körülötte, és kemény. Először kicsi volt, ezért nem foglalkoztam vele azt hittem, hogy csak egy pattanás, és eleve vannak fordyce foltjaim, szóval ezért sem csináltam belőle problémát, mert a másik dolog amire gondoltam az az, hogy lehet valamelyik folt kicsit megnagyobbodott, volt már egy ilyen, de azt egy tiszta alaposan lefertőtlenített tűvel ki tudtam szúrni, és kinyomtam mint egy pattanást kb. 3-4 éve. Megpróbáltam ezzel is ugyanezt tenni, de ez nagyobb és keményebb, és olyan helyen van, hogy én magamnak nem tudtam eltávolítani.
El fogok menni orvoshoz vele, de nem tudom, hogy ezzel mit csinálnak ilyen problémával.
Mégis mire számítsak, mit fognak vele csinálni?
Nem fáj, de nem szeretném, hogy ott legyen mert nagyon zavar.
18/F
Szerintem semmit,mert ez egyébként semmiben sem korlátoz .
Ne nyomkodd ,ne böködd,mert csinálod magadnak az ilyeneket .
Fogalmad sincs,mit böksz meg,amit nem is szabadna .
Első köszi a gyors választ.
És akkor se csinálnának vele semmit, ha én mindenféleképpen le szeretném szedetni? Tényleg nagyon zavar.
Bocsi, hogy megkérdezem, de hol van pontosan? A pénisz testén, makk alatt, máshol?
Piszkálni tutira ne piszkáld, így látatlanban sokat nem igen tudok mondani, de ha valami daganatos elváltozás is esetleg (egyáltalán nem biztos sőt), akkor valószínűleg jóindulatú, lipóma vagy ilyesmi. Lehet vesznek belőle szövettani mintát, hogy megnézzék a sejteket, hogy esetleg daganat-e, de az is lehet, hogy nem csinálnak vele semmit, esetleg ecsetelőt írnak fel rá. Mondom, vizsgálat nélkül csak találgatni lehet.
A pénisz testén, kívül.
Normál állapotban nem igazán látszik, de mereven nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!