Fiúk voltatok urologusnal prosztata vizsgálaton? Ha igen hogyan volt a vizsgálat? Fájt nagyon? Hány évesen történt?
Én szerdán kell menjek urológus hoz
23 éves vagyok
Fel vagyok fázva nagyon
21 évesen voltam először, nem fájt de kellemetlen volt. Aki végezte figyelt hogy ne legyen túl kellemetlen. Másodszor meg majdnem elélveztem, mint Stiffler a Cool Túrában, pedig van barátnőm! :D
Egyik spanom meg 16 évesen kellett hogy elvégezzék rajta, és mindent elmesélt! Az első neki se fájt, de a másodikat orvos durvábban csinálta, úgyhogy nem tudom ezzel mennyire tudod a dolgot elképzelni, kb.egy fél perc éles érzésre készülj, ha lehet, próbálj ellazulni, akkor kevésbé lesz kellemetlen!
Párszor voltam életemben.
Semmi különös. Terpeszállást kér az orvos, előre hajlással. Gumikesztyűs ujjával felnyúl a végbeledbe (kibírható a fájdalomérzés, megtapogatja az ujjával, kihúzza az ujját és kész.
Nekem azt mondták, hogy utána pár napig (talán 3 napig?) ne menjek vérvételre (laborvizsgálat céljából), mert torzult értékeket hozna ki a laboratórium. Ha ezt kell csinálnod, halasztasd el a prosztatavizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!