Hány éves kortól lehet prosztata vizsgálatot csináltatni fiúknak szülői engedély nélkül? Hol?
Figyelt kérdés
Valaki élménybeszámoló?2018. aug. 22. 04:12
1/7 anonim válasza:
Miért mi a baj? Hány éves vagy? 14 felett lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak szimplán érdekel, hogy milyen is lehet, meg hogy egészséges vagyok-e.
2018. aug. 22. 14:13
4/7 anonim válasza:
Első vagyok:Ahogy előttem írták urológián lehet. De ezt 40 után szokták csak ajánlani ha nincs bajod... Ha csak úgy odamész hogy érdekel furán fognak rád nézni, de attól még lehet kérni.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát, mostanában akadna egy kis probléma, de ez tényleg kicsi...Nem szeretném itt kommentben részletezni.
2018. aug. 22. 17:35
6/7 anonim válasza:
Megint első:Ok ha nem akarod részletezni ne tedd. Urológiára nem kell beutaló, menj nyugodtan.
7/7 anonim válasza:
18 éves korban már felnőtt ember vagy,nagykorú és megcsinálják,ha elmész teljes kivizsgálásra.
De bizonyos betegségek gyanújánál is előfordul hogy akár 15-16 éves kamasznál is urológián elvégzik.
Urológiára kell menni,ahova már 14 éves kortól lehet egyedül menni.
Annyi hogy jobb előtte kakilni,mert az orvos kis zselét ken a ujjára és fenékbe felnyúl,ami nem fáj,csak a szitú ciki hogy a prosztatádban lévő dün mirigyet kitapintsa.
Olyan érzés amikor kihúzza az úját mintha kakilni kellene.Jobb zsepit vinni,mert ahogy kihúzza az úját a zselét,síkolitó amit a doki a újára kent az kicsöpöghet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!