Prosztata? Pszichés? Mit tegyek? Többi leírásban.
Sziasztok!
Jó pár éve küzdök prosztata gondokkal?! Elvileg krónikus gyulladás van benne, gyakorlatilag nem tudják ezt igazolni. A tüneteim (éles belenyilaló fájdalmak a kismedencém körül bárhová mellett a tipikus prosztata megnagyobbodási tünetekkel párosul.. gyakori vizelés, szakaszos vizelés.)
Pár hete kezdődött egy hólyag ürítési probléma, de alapvetően ez az elmúlt években nem volt jellemző. Urodinamiás vizsgálatra akarnak küldeni, egy most belépő probléma miatt, de csak ha nagyon muszáj vállalnám be a gyerekkori hasonló traumatikus vizsgálatok miatt.
A belenyilaló majd eltűnő fájdalmak inkább neuralgiás fájdalmakra emlékeztetnek, nem a prosztatanagyobbodással járó tompa nyomásérzések.
Valakinek voltak hasonló tünetei? Hogyan oldódtak meg? Én pszichés okokra gyanakszom, de nem találom a megoldásokat, mégis úgy érzem, hogy a vizelet szakaszossága, illetve, hogy nem ürül ki teljesen a hólyagom pszichés eredetű.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon hasonló cipőben járok én is. Én már évekkel ezelőtt kigyógyultam a prosztatagyulladásból, viszont stresszes időszakoknál elő-elő jönnek a tünetek (akár hetekre is), miközben az orvos nem talál semmi betegségre utaló jelet.
Ha tényleg alaposan megvizsgáltak, akkor érdemes felkeresni egy pszichoterapeutát, az általad említett gyerekkori trauma például simán okozhatja a tüneteidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!