Fiúk, ki mikor (hány évesen) és hogy jött rá vagy tanulta meg a maszturbálás technikáját?
Nem tudom az időbeni sorrendet, de kb 8 éves lehettem, amikor már merevedésem volt. Ezután lehetett az, hogy egy osztály kiránduláson egy zsúfolt kisvasúton, ahol már nem volt hely, egy kedves _uzi Bácsi az ölébe vett és óvatlanul a Fa szomhoz ért. Először zavart, aztán a testem élvezte a _uzi Bácsi molesztálását ezért felállt a Fa szom. Először még tiltakoztam, aztán már piszkosul élveztem a molesztálást. De fogalmam nem volt, hogy ez a szexuális esemény mi volt. A vonatról leszállva még órákig valami furcsát éreztem. Utólag tudom, a testem követelte a folytatást. Ezután lehetett, hogy fürdésnél habot csináltam a felhúzott lábaim között. Azt vettem észre, hogy valami nagyon jót érzek. Ekkor lehetett orgszmusom. 10 évesnél nem lehettem idősebb. Érdekesség, hogy sose tudnék férfiba szerelmes lenni, de szerintem hiányzott volna az életemből ha ez a kedves _uzi Bácsi nem vesz az ölébe. Azóta is feláll a Fa szom ha az esetre gondolok.
Naponta 6szor maszturbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!