Fiúk, ki mikor (hány évesen) és hogy jött rá vagy tanulta meg a maszturbálás technikáját?
Én full magamtól. Az első erekcióm, amire emlékszem, úgy 6-7 éves korom környékén volt, onnantól rendszeresen játszottam a farkammal. Az első magömlés is így szimplán jött olyan 10-11 éves kor környékén. Percekig azt hittem, hogy csak vizelnem kell, de nem akartam abbahagyni, mert jól esett. Amikor kijött az anyag, először megijedtem, hogy bepisilek éppen. :)
Aztán utána néztem, hogy ez mégis micsoda, főleg netről tájékozódtam, meg elcsípett beszélgetésekből raktam össze, hogy mi micsoda. A technikám meg sajátom, kialakult az évek alatt, hogy hogyan élvezem a legobban. :)
24/F
Én véletlenül jöttem rá. Hason fekve néztem a tévében olyasmit, ami izgató volt (akkor még nem is tudtam, hogy miért tetszik annyira, de már érdekesnek találtam) és egyszer csak éreztem, hogy megmozdul a péniszem. Meglepődtem, de jó érzés volt, ahogy nekidörgölődött a nadrágnak/ágynak. Ezután gyakran csináltam ezt, mert mindig finom érzés volt, mígnem egy napon hirtelen "nagyon jó" lett: életemben először elélveztem. Másnap is próbálkoztam, akkor nem sikerült, de nem adtam fel. Tovább kísérleteztem és egyre gyakrabban és biztosabban jutottam el az orgazmusig. Kezdetben a csípőm ösztönös mozgatásával igyekeztem fokozni az érzést, aztán nemsokára rájöttem hogyan tudom kézzel izgatni magam.
Olyan 11-12 éves lehettem akkoriban, nem emlékszek pontosan. Az biztos, hogy 13 évesen már rendszeresen végeztem önkielégítést.
Az első merevedésem 12 évesen kb. reggelente. Először még nem figyeltem rá, de aztán amikor hason feküdve keltem, akkor ösztönösen elkezdtem mozgatni a csípőmet és jó érzés volt. Ez kb. egy hónapig minden reggel így zajlott (nyári szünetben ráértem :D). Aztán egyszer csak ahogy mozgattam a csípőmet, éreztem hogy egyre jobb lesz, egyre gyorsabban csináltam és elélveztem :D
Aztán nem is tudom hogyan, de rájöttem arra, hogy a markomba is tudom fogni és úgy sokkal hatékonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!