Ugye nem lesz attól bajom, ha elkezdtem verni egy ideig, de nem fejeztem be (nem élveztem el), és jövő hét szerdáig nem is akarom már kiverni?
Figyelt kérdés
Igazából nem is vertem, hanem ma éjjel arra ébredtem, hogy félálmomban fuck-oltam az ágyat, ami lényegében szerintem verésnek is minősülhet... Ugye ettől még nem muszáj kivernem (jövő hét szerdáig), ha nem akarom (se kedvem, se alkalmam nem lesz rá), hogy gyakorlatilag elkezdtem egy verést, de nem fejeztem be? Nem lesz ettől bajom? :-S2018. aug. 11. 14:00
1/8 anonim válasza:
Miért? Milyen nagy esemény lesz szerdán? Egyébként nagy bajod nem lesz ha nem vered ki. A természet majd megoldja. Ma éjjel is majdnem megtörtént. Lehet ha még 2-3 percig nem ébredsz fel elélveztél volna álmodban.
2/8 A kérdező kommentje:
Hetente 1x, szerdánként szoktam általában masztizni...
Köszönöm a választ!
2018. aug. 11. 14:56
3/8 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de gondolom még fiatal. És fiatal korban a heti 1 ürítés az kevés. Jól írja az 1. válaszoló. Ha nem maszturbálsz a természet megoldja és erotikus álmodban lesz spontán magömlésed. Ezzel csak az a baj, hogy tiszta cuccos lesz a gatyó és az ágynemű. Ha ezt el akarod kerülni legalább heti 3-4 maszturbálás legyen!
4/8 A kérdező kommentje:
Bármilyen meglepően hangzik 35 vagyok, és tudom, hogy ettől nem lesz bajom, csak kényszerbeteg (is) vagyok, és jelenleg ez a kényszergondolatom, hogy mégis bajom lesz, ezért kell a megerősítés...
Amúgy a heti 1 nekem bőven elég, mivel gyógyszereket is szedek (a kényszerbetegségemre is...), amik csökkentik a potenciált...
2018. aug. 11. 18:08
5/8 anonim válasza:
Erre tényleg az a jó válasz, hogy azt csinálsz, amit akarsz :)
6/8 anonim válasza:
Jól csinálod kérdező. Bajod nem lesz tőle, ne félj.
7/8 anonim válasza:
Ha sokáig vissza tartod,előbb utóbb sperma pangas lesz a mellekherekben!
8/8 anonim válasza:
Röpke négy év után egy full téves válasz... Gratulálok, idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!