Hogyan tudom gyorsan minél kevesebb idő alatt "kiverni"?
gyakran vagyok olyan gondban hogy órákon át tart a maszturbálás és ezzel nincs gond, csak akkor ha pld zuhanyzok és az alatt akarom akkor sok vizet pazarlok ami nem kevés dolog. és vagy amikor akad pár perc egyedül
létem nem tudom gyorsan levégezni.
és nem igen akad olyan időm amikor sokáig vagyok egyedül.
és a kérdésem, hogy tudok gyorsan percek alatt végezni
vagy akár másodpercek alatt? ennek van valamilyen titka?
vagy inkább örüljek hogy sokáig bírom?
1 válaszolónak írnám, hogy nem minden nap csinálom mivel nem is birom nincs annyi szabad időm magamra.
de van az amikor kevés időm van és nagyon kívánom
és egyedül vagyok és az tudod milyen érzés félbe hagyni? borzasztó ezért akarom hamar végezni ha egyedul vagyok.
Alapvetően rossz, ha csak felerészben is rászoksz, hogy gyorsabban elélvezz.
Ha gyorsabban akarod, akkor szorítsd jobban, csináld gyorsabban! Síkosítóval jobb. Művaginával jobb.
Hála az égnek barátnőmmel sokkal jobban bírom, mint pl. a Fleshlight Stamina Training Unit-tal Lisa Ann videóra csinálni.
aug. 24. 21:55-kor
Nagyon is leütve a kérdező! :D Én is ezt mondtam volna!
A kloffolóssal is egyetèrtek mert a kerdező csak egy bohóc, akit kàr komolyan venni.
A kédezőnek:
Önmegtartóztatás paplan fedésig, hm? Esetleg több önbizalom a 'bújkàlás' helyett ismerkedés, baràtnő, tartós kapcsolat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!