Menstruáció mennyiségének csökkentésére, illetve idejére (hogy mennyi ideig van meg) valami tippek? (Minél kevesebb ideig szeretném, hogy meglegyen)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 5. 15:42
1/4 anonim válasza:
Fogamzásgátlón kívül más nincs erre.
2/4 anonim válasza:
Semmilyen természetes módszer nincs rá.
Ha valaki fog. gátlót szed, azzal lehet ide-oda tologatni vele a megvonásos vérzést, ugyanis fog. gátló mellett az van és nem menstruáció, de az sem garancia semmire, mivel bár az átlagnál kevesebb ideig tartó és kevesebb mennyiségre a vérzés, de hallottam már nem egy olyat, akinek pont a megvonásos vérzése erősebb volt és tovább tartott, mint a menzesze.
De természetes módszer erre nincs. Az, hogy kinek mennyi ideig tart a vérzése és az milyen erős, az csakis attól függ, hogy az adott egyén szervezete hogyan működik, ezek a folyamatok hogyan zajlanak le, ezt nem lehet befolyásolni semmivel természetes úton!
3/4 anonim válasza:
Én még csak 14vagyok és még csak 1éve van meg,de én tudok egy nagyon jó modszert amivel valamejest lehet csökkenteni a vérzést(de nem tudom mindenkinél használ-e,de nálam igen)!Banánt kell enni!Tudom furán hangzik,de egyszer a nővérem azt mondta nekem hogy a kálium tartalma miatt ha nem is nagyon,de valamennyire tudja csökkenteni és én azon a héten minden nap megeszek minimum egy banánt és tényleg hat,legalább is nálam!Nem biztos hogy neked is hat,de nem teszel semmi kárt ha kipróbálod,hogy csak saját magába,nem összeturmixolva több gyümökcsel,hanem csak magában meg eszel 1-2 darab banánt!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! :)
2015. ápr. 7. 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!