Van valami módszert a menzesz előrehozására, vérmennyiség csökkentésére vagy a napok számának csökkentésére?
Sziasztok!
Vasárnap találkám van egy fiúval, szexelni is szeretnénk, de csak most jöttem rá, hogy nekem pont most várhatóm a menzeszem... valamiért egy héttel későbbre emlékeztem. Volt már olyan pasim, aki ilyenkor is szívesen lefeküdt velem, de őt még ennyire nem ismerem, ez lenne az első alkalmunk.
A menzeszeim van, hogy csak 3-4 napig tartanak, az utolsó napokban sokkal enyhébben. Ha rá tudnék erre egy kicsit gyorsítani vagy valahogy csökkenteni a vérzést, az nagyon sokat segítene. Ugyanis nemcsak a vele való találkozásom miatt, de a 2000m-t is jövőhéten futjuk tesiből, és talán ezen múlik a jegyem. Én meg ilyenkor még annyira sem tudok futni, mint amúgy... kérlek segítsetek, teljesen kétségbe vagyok esve! :(
A menstruációt semmivel nem lehet befolyásolni ilyen téren, amiről te beszélsz!
A megvonásos vérzést (ami fogamzásgátló szedése mellett van), azt lehet tolni vagy előrehozni, de a rendes menstruációt nem.
Amúgy meg majd lesz máskor szex.
Köszönöm, ment a zöld kéz mindhármótoknak.
Esetleg még azt szeretném megkérdezni, hogy barátnőm most mondta, hogy hallotta: a citromlé, forró fürdő, megerőltető tornák befolyásolhatják ezt. Akkor tulajdonképpen ez sem igaz?
Utolsó
Én is pont ezeknek nézegettem utána az előbb, de azt írják, személyfüggő, hogy bejön-e. Nekem sem teljesen rendszeres, szokott 2-3 nap eltérés lenni néha, de ha meg
fog jönni azt előtte lévő napon már tudom, mert az alhasam egy semmivel össze nem keverhető érzés kíséretében fájni kezd. És most ez van :(
Bírom az ilyen kérdéseket, dugni van eszed, de a tested működéséről fingod nincs.
Röviden: nem, nincs ilyen csodamódszer. A forró fürdő alhasi vérbőséget okoz és a görcsöket enyhíti legfeljebb, a citrom meg akkor lesz vérzéscsökkentő, feldugod magadnak. Az aktív mozgással meg szintén a görcsök enyhülnek legfeljebbb, de NEM a vérzést csökkenti.
Sose értettem ezen mit kell picsogni, fogad el, hogy neked kell alkalmazkodnod a menstruációdhoz. Ha megjön, megjön.
Semmivel se lehet befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!