Van valami módszert a menzesz előrehozására, vérmennyiség csökkentésére vagy a napok számának csökkentésére?
Sziasztok!
Vasárnap találkám van egy fiúval, szexelni is szeretnénk, de csak most jöttem rá, hogy nekem pont most várhatóm a menzeszem... valamiért egy héttel későbbre emlékeztem. Volt már olyan pasim, aki ilyenkor is szívesen lefeküdt velem, de őt még ennyire nem ismerem, ez lenne az első alkalmunk.
A menzeszeim van, hogy csak 3-4 napig tartanak, az utolsó napokban sokkal enyhébben. Ha rá tudnék erre egy kicsit gyorsítani vagy valahogy csökkenteni a vérzést, az nagyon sokat segítene. Ugyanis nemcsak a vele való találkozásom miatt, de a 2000m-t is jövőhéten futjuk tesiből, és talán ezen múlik a jegyem. Én meg ilyenkor még annyira sem tudok futni, mint amúgy... kérlek segítsetek, teljesen kétségbe vagyok esve! :(
Köszi a kedves és kevésbé kedves válaszokat is! :)
Ha szerinted csak azért nem vagyok tisztában a testem működésével, mert ezt nem tudom, akkor tényleg ez legyen a legnagyobb probléma! Ámen!
És csak halkan megsúgom, hogy a citromleves módszerrel az imént sikerült vasárnapról eltolni a mensimet. Ma jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!