Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez szerintetek baj? (több...

Ez szerintetek baj? (több info lent)

Figyelt kérdés

A sulinkban a védőnő beszélt a nemi szervekről, és arra került a szó, hogy fityma hogyan megy le a makkról.

ár többször is szóba esett, de most megijedtem, mert én csak félig tudom lehúzni, aztán elkezd fájni.

Van fitymafékem, az még engedné, én meg nem merem tovább húzni, mert nagyon feszül a fitymám.

+ nagyon érzékeny a makkom, ez baj lehet

F/14

lehetőleg normális válaszokat adjatok!:S

2010. máj. 9. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sokan panaszkodtak ilyen fiatalon hogy érzékeny a makkjuk,de erre választ,hogy mitől lehet senki sem tudott adni.Szerintem is csak legvégső esetben válaszd a körülmetélést mert marha ronda lett az egyik ismerősőmnek.És szerintem nem lehet nagy baj,ha vissza tudod húzni.De menj dokihoz és elég lesz simán a kenőcs.
2010. máj. 12. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nálad elég lesz a krém is,és ha nem muszály ne hagyd körülmetéltetni magad,mert rosszul is elsülhet,sok csajnál sem menő.
2010. máj. 12. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is volt mondjuk szerintem fiatalabban de a kádba húzogatástól elmúlt
2010. máj. 14. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
A fűrdésközben történő húzogatásról én is hallottam és tényles sokaknak bevállt,probáld ki.
2010. máj. 14. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és az oldalon szokott lenni egy EE nevű tag aki elég sokat tud a témáról,illetve az ilyen jellegűekről lehet hogy ő még kenőcsőt is tudna ajánlani és lehet neki privátba írni,megnézem ,hogy válaszolt e már hasonló kérdésben valahol ha megtalálom bemásolom és ha gondolod írj neki.
2010. máj. 14. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__8..

Na hasonló probléma és EE nek tényleg írhatsz tuti válaszol és tud tanácsot adni

2010. máj. 14. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!