Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Ez probléma? Nektek is...

Fiúk! Ez probléma? Nektek is így van? (info lent)

Figyelt kérdés

Enmrég feltettem egy óvszer-felhelyezésről való kérdés,t és azt a választ kaptam, ha eléggé áll a "brém" akkor biztosan csupasz a makkom (tehát nincs rajta a fitymám)

Nekem ez általában nem így van, hanem épphog ymár kezd szétnyílni a fitymám... Ez baj?

2010. aug. 29. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha gond nélkül vissza tudod húzni róla a bőrt, akkor nem.
2010. aug. 29. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha hátra tudod húzni és nem fáj akkor nem lehet baj. Nekem se húzódik hátra magától, hanem nekem kell megoldanom :) Igaz, hogy óvszert már régen használtam (barátnőm védekezik), de akkor se volt semmi gond. Annyi, hogy kicsit nagyobb a fityma az átlagosnál. Néha hátra se húzom, hiszen az első "lökés" után úgyis hátramegy magától. De ha fáj a hátrahúzáskor (fitymaszűkületed van) vagy nem tudod, hátrahúzni rendesen, mert rövid a fitymaféked, akkor menj el az urológiára és ott adnak gyógyírt a problémádra. 26/ nemet nem írok, mert szerintem kisakkozható :)
2010. aug. 29. 23:35
 3/4 A kérdező kommentje:

fúú hát köszi.

hát hátra tudom húzni, csak közben kellemetlen (tehát nem fáj, cska kellemetlen) mivel szerintem nagy a makkom.

2010. aug. 29. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:

húzogasd többet

de ne szárazon, hanem síkosítva, vagy a fürdőkádban üldögélve

2010. aug. 30. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!