Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Izomnövelés? (Infó lent)

Izomnövelés? (Infó lent)

Figyelt kérdés

Na szóval. Szeretnék egy kis izmot felszedni. 177 cm vagyok és 55 kiló. Hallottam, hogy ha tömegnövelőt szedek attól lehet hízni. Ha azt szednék 1 hónapig és rakodna rám egy kis felesleg utána meg elkezdenék keratint szedni és úgy rá gyúrni, abból lehet valami? ÉS ez 1+1 hónapon belűl látható eredményekhez vezethet(1 hónap tömeg 1 hónap keratin)És ha igen jó/bevált szereket olcsobban tudtok nekem ajánalni?

Előre is kösz a NORMÁLIS válaszokat :D

2011. okt. 10. 19:20
 1/4 anonim válasza:

Én inkább azt ajánlanám, hogy kajálj rendes ételt többet meg járj el edzeni. Én is kondizom, bár sosem akartam pár hét meg pár hónap alatt látványos eredményt, nem ezért csinálom.

De ha belegondolsz józan paraszt ésszel: ha eljársz mozogni, a szervezetednek több energiára lesz szüksége, éhesebb leszel, ergo többet eszel, de ahhoz hogy tudj edzeni is, több energia kell, a szervezeted ezt meg fogja érteni "magától" (az edzéstől) és el fogsz kezdeni nőni.

Ha 2 hónapon belül akarsz látványos eredményt, az csak nem természetes módon történhet szerintem, de ezt nem ajánlom. Eddz és kajálj sok húst edzés után, edzés előtt 1-2 órával meg szénhidrátot. Ezen kívül zöldség, gyümölcs meg ásványi anyag, aztán cső :)

2011. okt. 10. 19:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Nos. Előszöris köszönöm szépen a választ :) Kb 5-6 évig rendszeresen edzettem (küzdősport)de egy olyan 5 hónapja abbahagytam. 2 órás edzések voltak. Kajáltam én elég rendesen (nem híztam) és most hogy abbahagytam kb ugyan annyit eszek. Az az igazság, hogy termetemhez képest rengeteget eszek és mégsem hízok :( ilyen típusú vagyok szerintem :( Mondjuk az igaz, hogy nem nagyon figyelek oda miből mennyit eszek... :D
2011. okt. 10. 20:08
 3/4 anonim válasza:

Én is ilyen testalkatú voltam, 178 cm, 56 kg, és nem híztam sehogy.

Aztán elkezdtem gyúrni, de nem konditeremben, csak itthonra vettem súlyzókat, haspadot, meg ha volt rá pénzem vettem tömegnövelőt, és így itthon gyúrogattam. Így jött rám 13 kg, de másfél év alatt!

Pár hét alatt esetleg csak valamivel felfújhatod magad, de azt nagyon nem ajánlom...

Ha van pénzed edzőteremre akkor járj el, meg vegyél tömegnövelőt, de csak azt, és ne mindenféle csodavackokat, meg mellette egyél sokat, és majd szép lassan fejlődsz. De teremben biztos sokkal gyorsabban fejlődsz majd, mint én itthon.

2011. okt. 10. 23:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem tenném kockára a jövendőbeli gyerekem illetve a saját egészségemet szerekkel. De te döntöd el.
2011. okt. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!