SOS! Mit csináljak? Alul infó
Ahogy írtad nagyon nem akarsz műtétet,szerintem mindenképp kezd tornával, ha esetleg nem tudod hogy kell neten biztos vannak videók erről.
De mivel azt mondták komoly fitymaszűkületed van, szerintem a tornával csak azt fogod elérni, hogy részleges körülmetélés lesz a teljes helyett, de már ez is valami... Sok sikert ! És ne parázz !
Nekem teljes körülmetélést csináltak, mert anyámékat meggyőzte a doki - mivel nekik ez a standard és a kényelmes eljárás - hogy a teljes körülmetélés lesz a legjobb, utána már nem lehet semmi baj.
Hát elmondanám, hogy több, mint 20 éve volt a műtét és igen sokat fizetnék érte, ha most lehetne fityma, legalább egy fele fityma, ami legalább részben takarná a makkot, ami így évek alatt durván kiszáradt, foltos, kérges tapintású, kb nemibetegnek nézek ki miatta.
Ráadásul bőrhíd is van és a hegekkel és a varratnyomokkal (nem olyan régen esett ki még varrat, több, mint 20 év után!!) szóval használni se valami jó, síkosító meg valami drog nélkül egész biztos, hogy semmi örömöm nincs a szexben, szóval ezért csak azt tudom tanácsolni mindenkinek, hogy a lehető legtöbbet kell a fitymából megtartani, utólag még lehet korrigálni, meg vágni pluszt, de ha eleve mindent lecsonkol valaki, akkor utána már sajnos nincs visszatánc :(
Nekem most évekig fog tartani, hogy legalább valami előbőrhöz hasonlót növesszek oda, TLC-kúppal (vagy valami hasonlóval)
Fitymatornánál figyelj arra, hogy csak a fürdés utáni fölpuhult állapotban húzogasd, akkor is óvatosan, a fityma bőre feszítés miatt berepedezhet és az utána hegesedik, erre nagyon ügyelj, légy türelmes, több hétig gyakorolva szépen kitágul majd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!