Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatásos ez? (info alul)

Hatásos ez? (info alul)

Figyelt kérdés
szóval hónapok óta minden nap egy 40 percet szobabiciklizem és csinálok 100 felülést. Igazából már észrevettem egy kis változást, fogytam is csak úgy vettem észre, hogy elég keveset és lassan. Nagyon szeretnék május-júniusra többet fogyni, de ha ezzel a tempóval haladok nem vagyok biztos abban, hogy sikerül.. van tanácsotok, hogy mit kéne csinálnom? Vagy, hogy mi a rossz ebben? Eleve... segít ez egyáltalán? Jól csinálom?.. nagyon köszönöm a segítségeteket előre is :)
2011. ápr. 1. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
étrend megvan?? mert az az alap a fogyashoz.
2011. ápr. 1. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Meg az sem mindegy, hogy hogyan tekersz. Számolj pulzust. Ha huzsas évek végén, harmincas elején vagy, akkor 10 mp alatt kb. 23 pulzálásnál vagy jó. Ha nem ennyi idős vagy, akkor keresd meg neten, mert én csak a sajátomat tudom :) De ez a 10 mp-es pulzus tök hasznos, és kényelmesen kiszámolható.

És kéne mellé étrend is.

2011. ápr. 1. 16:26
 3/5 A kérdező kommentje:

hát normálisan étkezem, általában este 6 óráig. Nincs így összerakott étrendem.. milyenre gondoltok?

Úgy gondolod a pulzus számolását, hogy én, vagy a bicikli? mert volt rajta számoló de eltörött..

én fiatalabb vagyok, de azért megpróbálom majd megszámolni:)

2011. ápr. 1. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok, nálam 23-tól jó, neked akkor lehet picit több is 10 mp alatt. Régen én is azt hittem, hogy ehhez pulzusmérő kell, de simán kiszámolod magadnak.
2011. ápr. 1. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor megpróbálom :)
2011. ápr. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!