Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baráti szex. Mit tegyek? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baráti szex. Mit tegyek? A legjobb barátommal mindent megosztok és nagyon közel áll hozzám. Fantáziáltam már egy-egy baráti szexről. (több infó alul)

Figyelt kérdés
a véleményeteket szeretném kérni, ill. a segítségeteket. fiú vagyok és a legjobb barátom egy lány akivel mindent megosztok és nagyon közel áll hozzám. fantáziáltam már egy-egy baráti szexről, de nem hoztam fel neki ezt, mert félek a reakciójától. szerintetek mit tegyek? felejtsem el ezt a baráti szexet, vagy kérdezzem meg tőle, vagy mi legyen...?
2011. febr. 27. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hozzad szóba, ha túl reagálja akkor meg csinálj belőle viccet... veszteni valód nincs:D gl&hf
2011. febr. 27. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legjobb barátom ezt két-három hetente felveti, én pedig csak nevetek rajta:D Mondjuk mi tizenéve ismerjük egymást:)

18/L

2011. febr. 27. 22:02
 3/10 acel ***** válasza:
100%

Én amondó vagyok hogy mond meg neki hogy fantáziálsz róla de nem akarod hogy a barátságotok rovására menjen és hogy ő mit szól hozzá?

Nekem is van ilyen barátom csak én vele egyáltalán nem fantáziáltam ilyenről túl jó barátnak érzem.

2011. febr. 27. 22:05
 4/10 A kérdező kommentje:
már egy ideje kattog, mert nincs szex pár hónapja senkivel és nem viseli túl jól, ezt hangoztatja is. ezekre néha rávágom, hogy "egy kis baráti szex?" erre cak nevet és nem vesz komolyan, pedig a poénos kérdés mögött valódi válasz van...
2011. febr. 27. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:
én is nagyon jó barátnak érzem, csak az a baj, hogy eléggé jól néz ki és nem annyira szégyenlős előttem, ezért néha látok olyat is amit "nem kéne"(eruha van rajta ezekben a szitukban:D)
2011. febr. 27. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem is mondott ilyet a barátom , hogy "megyünk egy körre ?" de én ezt nem veszem komolyan. főleg nem ha a legjobb barátom ( és ő az volt) Ennél egy kicsit egyértelműbb legyél , pl. próbáld megcsókolni ;)

Sok sikert!

2011. febr. 27. 23:00
 7/10 acel ***** válasza:
A poénos válaszokat én sem mindig veszem pedig elég jól felfogom őket. Hát próbáld meg, ha nem szégyellős a lány akkor meg start és sok sikert! :)
2011. febr. 27. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)a csókkal kapcsolatba nincsenek túl jó reményeim, mert én nem akarok tőle semmit, csak egy-kétszer egy kis szex. neki is meg nekem is jó, érzelmek nélül.
2011. febr. 28. 06:42
 9/10 acel ***** válasza:
88%

érzelmek nélkül felejtsd el! az kb olyan mintha magában ennéd a sót! pedig milyen jó ha van hozzá egy kis kenyér meg uborka...

Csókold meg szépen jobban fog esni az a kis szex! :)

2011. febr. 28. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Lett valami belőle?:)
2023. ápr. 3. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!