Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb elmenyetek? Szex vagy csupan csokolozas teren? Kivel? Hol?
Az enyém az volt, amikor az egykori barátnőmnek először okoztam G-pont orgazmust. Ment az ujjazás, aztán egyszer csak nagy erővel elborított minket és az ágyat a spricc... :) Nagyon meglepődtem, gondolom ezért rögzült ilyen mélyre az élmény. Azt mondta, eddig csak pénisszel való behatoláskor élt át ilyesmit. Azután gyakorlatilag csak ilyenje volt, naponta cserélni kellett az ágyneműt. :)
Ez persze ritkaság, például a feleségemmel sem történt még, de nem bánom, mert enélkül is lehet ugyanolyan jó a szex. És hát az is. :)
nekem 1 csók volt nagy élmény!! a kilátónál a volt barátommal az első csóóók!!!!!!húú
olyan gyengéd volt, finom és óvatos, h azt hittem megőrülök!!! istenien csókolt, és nagyon szeretett is, de sajna nem illettünk össze!!
de még 1 ilyen jó csókot, nem hiszem h kaphatok! beleremegett a testem!!!!!!!!!!!!!:D
Nekem nemrég volt egy ilyen történetemami elég izgi volt:)
17éves lány vagyok és van egy barátnőm akinek a szülei ausztiában vannak egész nyáron és üres a ház :D összegyültünk pár csajszi és megtudták a fiuk is és átjöttek ugy hogy mi csak akkor tudtuk meg amikor beléptek a szobába és az volt az első lépésük hogy levették a polójukat...:d hmm hát nekünk se kellett több...nem zavartuk el őket xD mellesleg a fiuk ittak is...odajött hozzám az eggyik fiu (én az ágyon feküdtem)és rámmászott...smároltunk...többiek elvoltak maguknak hát mi is:D ja azt elfelejtettem leirni hogy van barátom 6hónapja de olyan izgis helyzet volt h nem birtam ellenállni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!