Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok. Egyik nap...

Dr.halál kérdése:

13 éves vagyok. Egyik nap ricsi-recsiztem és véres volt a spermám. Minden napnszoktam verni. Mitol lehet ez vagy mi ez?

Figyelt kérdés

2017. jan. 14. 19:16
 1/5 lordodin válasza:
100%
Valószinű hogy valami gyulladásod van talán ondóhólyag vagy prosztata gyulladás!Irány a doki ha még akarsz gyerekeket!!
2017. jan. 14. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tom, de ha stöbbször tapasztalod az már egy kezdődő baj jele, tehát írány a doki és elmondani neki mizu!
2017. jan. 14. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Túl keményen bánhattál vele,és megpattanhatott 1 hajszál ér.Ez szinezte meg a nedvet .
2017. jan. 14. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocsi, hülye kérdésnek fog hangzani, de nem dugtál fel valamit a péniszedbe? Lehet megsérült a húgycső.

Hallottam már olyanról aki megcsinálta.

2017. jan. 14. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyedül is felkereshetsz közvetlenbe egy gyermekurológiát vagy felnőttet is, ha szüleid előtt szégyenkezel. De az lenne a legjobb, ha tudnál nékik szólni! Nem kell hozzá háziorvos.

Bármilyen gyulladásod vagy elváltozásod van min. gyógyszerrel kezelni kell! A véres dolgok komolyak! Felnőtt korodra kihat, ha nem kezelnek ki! Nagyon vedd komolyan és jelezz vissza sikerült e!

2017. jan. 15. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!