Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükületem van hogyan...

Fitymaszükületem van hogyan távolitsam el a szmegmát?

Figyelt kérdés
Az a lenyeg hogy nyáron lesz egy mütétem a fitymaszükületem miatt de furdés közben észrevettem hogy szmegmáim vannak valaki tudna ajanlani valami modszert hogy hogyan takaritsam/távolitsam el hátrahuzni ugyebar nemtudom teljesen :/

2016. nov. 23. 23:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem ezért mentem el orvoshoz hogy egyböl megszabaduljak tölle hanem fürdés közben hátulragadt es mar szükség volt az orvosra egyebkent 15/F vagyok

Lankadtan teljesen kitudom akasztani csak utana nbirom vissza huzni ez egyebkent lassan jon fel nehezez es meg faj is merevedve pedig 10-20%-ig

Ha kicsit tornaztatom akkor gyorsabban jon de mar a kovetkezo nap megint ugyan olyan mint volt.

2016. nov. 27. 09:02
 12/15 anonim ***** válasza:
37%

Az a baj, hogy ezt is lehet rosszul csinálni, és csak a meleg vizes módszer önmagában nem biztonságos, ha elrontod, bereped, máris lőttek a mutatványnak és mehetsz a műtőbe! Ezt nem lehet sablonválasszal letudni, hogy meleg vízben húzkodd 10 perc áztatás után, ez nem így megy! Olyan ember tanácsára, aki gyors otthoni módszerrel kábít, ne adj, mert nem az igazat mondja! A 42%-osra már számtalanszor rászóltak itt többen is, ne adjon résztanácsokat úgy, hogy semmi tapasztalata nincs benne, mert ártalmas! Ha elcseszel valamit, nem ő lesz a hibás, más farkával mindig könnyű verni a csalánt, mert nem az övét csípi majd!

Ezért írtam azt, hogy mi-előtt- nekifognál nyújtani, kérd ki a fitymatágításban jártas hozzáértő személy tanácsát! Főleg hogyha nem úgy csinálod, ahogy kell, könnyen visszaszűkül, és ha már panaszkodsz is rá, akkor egészen biztosan valamit nem csinálsz jól, Kérdező! Hallgass rám, és először ne cselekedj, hanem tájékozódj!

2016. nov. 28. 08:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Off:Bocsi de csak a 60%-os írogat nekem vagy rólam és ír úgy mintha ki tudja hány tucat emberről lenne szó.A % számomra ki van élezve ahol meglátja azt ott muszály neki valami megjegyzést írnia.Itt is csak ő írogat rám célozgatva!!!

Itt senki sem orvos,nem is állítjuk azt magunkról,én sem!!!.Csak amit hallottunk vagy tapasztaltunk arról írunk!

Kérdezőnek! annyit menj el urológushoz mert ha arról van szó hogy hátra tudod húzni de szinte hátra szorul a fitymád akkor valószínűleg nem sima fitymaszűkületről van szó.Nagyon óvatos legyél,mert a fitymád hátra is szorulhat végleg amikor hátrahúzod,bedagadhat és akkor tuti a műtét.Ezzel mindenképpen menj urológushoz!!!

2016. dec. 1. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem nekem van legalább két profilom, amiről a saját %okat erősítgetem kettőnk közül! Ja és nem én keverem össze az embereket itt, de nem id én nem értek a kritikából kettőnk közül, félnótás negyvenkettes! :)

Sokan mondták már neked itt kérdezők is, hogy ártalmas a viselkedésed a fórumokon, ahol kommentelsz, mégsem fogod magad vissza, és lököd a szokásos sületlenségeidet, amiket másoktól lopkodsz, nálad okosabb emberektől, akiket meg fikázol. Nagyon érdekes...

2016. dec. 3. 20:15
 15/15 anonim ***** válasza:

Mivel hátrahúzható a fitymád, elég nagy esély van arra, hogy műtét nélkül is megoldható a dolog. A műtét fájdalommal jár (sebek gyógyulása, érzékeny makk stb.), és a teljes gyógyulás egy-két hónap. Nem varázsmegoldás és visszavonhatatlan. A fitymanyújtás sem varázsmegoldás, és nem mindenkinek működik – de ott nincs miből felépülni, és jellemzően nem jár visszafordíthatatlan szövetkárosodással és érzékenységvesztéssel.

Érdemes több orvost megkérdezni, vannak felvilágosultabbak akik adnak a nyújtást segítő kenőcsöt (pl. Diprosalic), meg instrukciót hogy mit kell tenned.

Na de.

Ha nyújtasz, a nulladik, legfontosabb szabály, hogy sose okozz magadnak fájdalmat. Legyen a kezed meg a pénisz tiszta (amúgy a kérdésre a válasz: húzd előre egyik kezeddel a fitymát, másikkal meg irányítsd bele a vízsugarat, hogy kiöblítsd). Amíg nem biztonságos hátrahúzni, addig nyújts előrefele – a hatás pontosan ugyanaz, csak sokkal több kontrollod van és lehetetlen beakadnia a makk pereme mögé. Ehhez meg annyit kell tenni, hogy rendszeresen, és alkalmanként többször ismételve húzd ki ameddig tudod (fájdalom nélkül), két kézzel, előre a fitymát, majd ugyanezzel a mozdulattal tágítsd ki a nyílást, szintén amilyen feszesen tudod fájdalom nélkül; és tartsd így kifeszített állapotban pár percig.

2016. dec. 16. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!