Nekem merevedési állapotban nem húzódik hátra a fityma. (Egyébként mikor megmosom simán hátrajön, minden fájdalom nélkül) Kb 9 centi (a kukim).12 éves vagyok. Nem érett meg még eléggé, vagy fitymaszűkületem van? Kérlek, értelmes válaszokat adjatok!
Minden nap-vagy legalább minden másnap húzd hátra fürdéskor a fitymát, így szépen kitágul a fityma és az esetleg rövid fitymafék is megnyúlik.
Gondolom nem probléma ez ilyen korban-egy kellemes önkielégítés közben hasznosat is teszel magadnak :)
Szia!
Nekem is ez volt és csak halogattam most eljutottunk addig, hogy tegnap volt a műtétem, nem kell tőle félni tényleg semmi volt az egész 10perc érzéstelenítőt kapsz és ennyi, közben beszélnek hozzád szól a zene nyugi. Csak aztán jött a baki hazajöttünk ittvolt barátnőm is és hát a kutya rúgja meg de ágaskodott aminek ágaskodnia kell és kicsit szétnyílt és vérzett, de már azóta sokkal jobb tényleg kibírható! De mond el szüleidnek menjetek el urológushoz mi csak tanácsot tudunk adni segítséget nem tudunk nyújtani!
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!