Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetséges hogy fitymaszűkület...

Lehetséges hogy fitymaszűkületem van? (többi lent)

Figyelt kérdés
Teljesen nyugodt állapotban fel tudom húzni a bőrt, de ha fel áll, akkor csak a makk teteje látszik ki, és tovább nem is tudom húzni mert fáj. Mi a teendő ilyen idős korba? (13) Lehet fiatalnak tartotok, de csak szeretném megtudni hogy bajom van-e.

2016. szept. 23. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Írd be a gyk keresőjébe hogy fityma, vagy fitymaszűkület, már ezer ilyen kérdés volt itt.
2016. szept. 23. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Igen, ez fitymaszűkület.
2016. szept. 23. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
61%

Fitymaszűkületnek hangzik.

Meleg vízben sem tudod a fitymád picit hátrébb húzni?

Apukának szólnod kellene hogy vigyen el urológushoz.B eutaló nem kell,ő kezeli az effajta betegségeket.Minnél előbb vigyen el,mert lehet most még mivel fiatal vagy,könnyebben,kenőccsel is tudná az urológus kezelni.Ne játsz vele.

Amúgy 14 éves kortól lehet egyedül urológushoz menni,de ne várj vele hanem menj orvoshoz.

2016. szept. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!