Szerintetek fitymaszűkületem van?
Figyelt kérdés
Hátra tudom húzni a péniszemen a bőrt merev állapotban is, de ránézésre szűknek tűnik a fitymám.
Tudok képet is küldeni, ha kell.....
köszi előre is a segítséget!
17F
2016. szept. 23. 19:24
1/8 anonim válasza:
Azt nem ránézésre kell megállapítani.
2/8 anonim válasza:
Kép alapján könnyebb megmondani. Így írásból semmiképp sem lehet eldönteni.
4/8 anonim válasza:
Kép alapján szerintem nem ártana elmenni az orvoshoz, nem sok minden látszik belőle, de könnyen meglehet, hogy fizymaszűkület. Szerintem ide is ki teheted a képet, hogy a többiek is elmondják véleményük.
7/8 anonim válasza:
Tudjátok ugye, hogyha idősebbek vagytok, mint 18 és olyan intim képet nézegettek amelyen nem 18 fölötti személy látható az bűncselekmény? Minek kéregettek? Főleg aki elmúlt. Nem orvosok vagytok és az orvos is élőben nézi, de az teljesen más. Gyakorikérdések simán küldhetné az adataitokat a rendőrség felé. De még, hogy kéregetik azt a képet. Istenem.
8/8 anonim válasza:
Kérdező: Ha hátra tudod húzni nincs gond. Ha úgy érzed probléma van akkor fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!