Fitymaszükületem van hogyan távolitsam el a szmegmát?
Hát ezt mi nem tudhatjuk, mennyire megy hátra a fitymád, mivel nem mutattad meg ugyebár! Előbb talán még kéne mutatni ahhoz, hogy bármit lehessen rá mondani ugyebár?
És ugyebár itt senki nem orvos, sem szakértő,... ugyebár?
2016. nov. 24. 04:02
Próbáld meg alaspriccelni a vizet, vagy valamivel alanyulni
2016. nov. 24. 17:52
amikor lankadt sem tudod teljesen hátrahuzzni...hát ha nem , akkor csak látja már z orvos, hogy milyen szintu szukuleted van és lehetetlen a makkod mosása...joooj, én nem tudom, hogy tudjátok magatok rászedni a kurulmetélésekre stb...hát annyira mínusz és a korulmetétl farok annyira nem szép szerintem...van egy lengyel fiú, akinek a videójai fent vannak a neten, hogy totálisan be volt neki szukulve, csak egy icipici lyuk volt nek a fitymáján, de egy fél év alatt teljesen megtágította...fityma strechinggelt...
2016. nov. 24. 20:12
4/15 A kérdező kommentje:
Énsem szeretném metéltetni de ez a leggyorsabb es a legegyszerubb.
5/15 A kérdező kommentje:
Eltudnád linkelni nekem az a lengyel fiut?
most képzeld el, hogy leszednek neked onnan minden...pedig az mennyire csodálatos, mikor nyalják a fékedet...vagy mikor huzigálod a fitymád a makkon...lehet egy kérdésem??? hány éves vagy??? miért mentél orvoshoz??? és miért csak nyáron lesza a mutét ha ilyen szintu szukulésed van???
2016. nov. 24. 21:51
2016. nov. 24. 21:51
az utóbbi linken vannak a videói...teljesen a kezdettol, mikor totál ossze volt neki szukulve...majd végul már teljesen szabad fitymája lett...
2016. nov. 24. 21:52
...vagyis nem teljesen szabad és mindez 6 év alatt, de a semminél ez is több! És nem minden fityma alkalmas a nyújtásra, és a videókban nem esik szó az elő- és utókezelésekről éppen ezért kérd ki hozzáértő személy tanácsát mielőtt (tehát előtte, minthogy) nekifogsz nyújtani!
2016. nov. 25. 14:30
Ha petyhüdt a péniszed akkor próbáld meg a fitymád amennyire tudod hátrahúzni és vízzel amennyit tudsz lemosni.
Amúgy tévedsz hogy a metélést a leggyorsabb megoldás!
4-6 hét a teljes gyógyulás,2 hétig a seb gennyezhet,és kötözni kellhet a sebet és beleragadhat a gézbe,sőt odéma is keletkezhet.És sokáig komoly makk érzékenység lehet és makk szárazság.
Tehát ha tudod kerüld el a metélést!
Mennyire tudod ha petyhüdt és ha merev a péniszed a fitymád hátrahúzni?
Ha meleg vízben ülsz 10 percig és utána a fitymád hátrahúzod akkor picit könnyebben tudod a fitymád hátrahúzni?
Ha meleg vízben könnyebb hátrahúzni a fitymád akkor napi szinten meleg vízben húzkod a fitymád hátra
2016. nov. 26. 19:04
Kapcsolódó kérdések: