Kovacssss kérdése:
Akinek volt/van fitymaszűkületi panasza az kérem írjon itt, vagy privátban. Sajnos nekem is ez van, de nyugalmiállapotban hátra tudom húzni a fitymám pl amikor mosom, de fáj. Ez orvosolható itthon, vagy menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tudom, jönnek azok akik azt mondják menj így is úgy is. De ha nem kötelező nem mennék. 21/F2016. nov. 8. 09:51
1/3 anonim válasza:
Attól is függ, mitől fáj, az otthoni módszerek meg valakinél működnek, valakinél meg csak ront a helyzeten, ezért egyedül, szakértő tanácsadás nélkül ne kísérletezz magadba, én se egyedül oldottam meg a sajátomat, igaz nekem súlyos is volt!
2/3 anonim válasza:
Meleg vízben próbáld meg napi szinten a fitymád tornáztatni,hátrahúzogatni,vagy sikosító segítségével,ha pár hónap alatt sincs javulás akkor sajna urológushoz kell menni.
Mereven mennyire tudod hátrahúzni a fitymád?
Azért az lényeges.
3/3 anonim válasza:
Persze csak saját felelősségre használd az ilyen "otthoni gyorspraktikákat", mivel más farkával könnyű verni a csalánt! Nem az előző kommentelő lesz majd a "hülye", ha a bizonytalan tanácsa TKM-et eredményez majd nálad, mert tönkrevágtad vele azt amid van!
Keress olyan személyt, aki tényleg ismer működő megoldásokat, van egy köteg olyan ember a neten, aki tényleg tudja, hogy nem kell fitymát tágítani és nemcsak a levegőbe karattyol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!