Miért van az, egy serdülő vagy fiatal korban lévő férfi sokáig nem végez önkielégítést vagy nem él szexuális életet, feszült és agresszív lesz?
# 2
Figyelj, lényegéből mindenki magából indul ki, merthát mi másból indulhatna ki, ha nem a saját tapasztalataiból? :)
"Figyelj, lényegéből mindenki magából indul ki, merthát mi másból indulhatna ki, ha nem a saját tapasztalataiból? :)"
Öhm, esetleg tájékozódik a világban?
# 4
Én a tapasztalatot nemcsak egy adott illetőre értettem, hanem sok másikra is.
Jelen esetben a legtöbb emberre, akiket ismerek. Akiket nem ismerek, arról nincsenek tapasztalataim.
A megemelkedett tesztoszteron-szint okozza.
Ha masztizol, szinten tartod. Ha nem, a herék termelik a spermát tovább, a mellékvesék meg a tesztoszteront (férfi nemi hormon). Levezetésnek, ha nem akarsz naponta masztizni valami miatt, akkor sportolj, ott add le az energiád. De a sport, a mozgás is fokozza a tesztoszteron termelődését.. ;) Szóval, lesz alkalom masztira is. :)
Kellemesebb, mint a sport. :D
De a zsebhoki is sport, nem? :D
Szerintem nem érdemes megtartóztatnia magát senkinek. Nem nyer vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!